Post Reply

[Q] [ask] canges imei galaxy core I8262

OP pinahan_123

9th January 2014, 04:29 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
dear all..i want to changes my imei cos' i can't used my phone to do some calls or messages..
so,can anybody show me how to changes imei on galaxy core I8262?
thanks be4

9th January 2014, 12:20 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 14
 
36 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Exclamation
Quote:
Originally Posted by pinahan_123

dear all..i want to changes my imei cos' i can't used my phone to do some calls or messages..
so,can anybody show me how to changes imei on galaxy core I8262?
thanks be4

Yes imei number can be easily changed, but why you wanna change that?
The Following User Says Thank You to sawan.aware.1 For This Useful Post: [ View ]
9th January 2014, 04:08 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by sawan.aware.1

Yes imei number can be easily changed, but why you wanna change that?

cos' i can't used my phone to make some dial or messages
can u help me please...
10th January 2014, 05:11 AM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 14
 
36 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by pinahan_123

cos' i can't used my phone to make some dial or messages
can u help me please...

Change csc of phone, download csc flasable via odin for your country and flash it. Imei will be changed
The Following User Says Thank You to sawan.aware.1 For This Useful Post: [ View ]
10th January 2014, 06:27 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by sawan.aware.1

Change csc of phone, download csc flasable via odin for your country and flash it. Imei will be changed

can you show me the way please
fyi : i come from indonesia..thank u b4
10th January 2014, 07:26 AM   |  #6  
Member
Thanks Meter: 14
 
36 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by pinahan_123

can you show me the way please
fyi : i come from indonesia..thank u b4

From where you have buied phone? Coz if you have buied the phone from outside, flashing stock os for indonesia will do. It will change csc, pda and modem of the phone so you can use it in indoneisa

---------- Post added at 08:26 AM ---------- Previous post was at 08:18 AM ----------

Quote:
Originally Posted by pinahan_123

can you show me the way please
fyi : i come from indonesia..thank u b4

Download latest firmware from this http://www.sammobile.com/firmwares/1...e=XSE#firmware link. And flash via odin if you don't know how to use odin telle I will explain you in detail. It will solve your problem
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-01-10-12-52-25.png
Views:	244
Size:	77.6 KB
ID:	2505960  
Last edited by sawan.aware.1; 10th January 2014 at 07:28 AM.
The Following User Says Thank You to sawan.aware.1 For This Useful Post: [ View ]
10th January 2014, 07:51 AM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by sawan.aware.1

From where you have buied phone? Coz if you have buied the phone from outside, flashing stock os for indonesia will do. It will change csc, pda and modem of the phone so you can use it in indoneisa

---------- Post added at 08:26 AM ---------- Previous post was at 08:18 AM ----------



Download latest firmware from this http://www.sammobile.com/firmwares/1...e=XSE#firmware link. And flash via odin if you don't know how to use odin telle I will explain you in detail. It will solve your problem

i have done flashing my phone many times,but not work
i download firmwares from here..


Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Core Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank