5,606,201 Members 33,677 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] SOLVED! Viper rom 3.5 showing as htc butterfly s

Tip us?
 
sergiomontano
Old
(Last edited by sergiomontano; 10th January 2014 at 09:31 PM.) Reason: wrong spelling
#1  
sergiomontano's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Dec 2013
Talking [Q] SOLVED! Viper rom 3.5 showing as htc butterfly s

hello , i installed this rom yesterday an i love it . . how ever everything that needs to show me the type of phone i have shows the phone as "htc butterfly s"
is there a fix for this . . its annoying me . . thanks in advance
 
ya7hu
Old
#2  
Member
Thanks Meter 10
Posts: 51
Join Date: Aug 2012

 
DONATE TO ME
Just Rename to Htc One or anything you like from Settings>About>Phone identity>Phone Name
 
Lancerz
Old
#3  
Lancerz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 219
Posts: 945
Join Date: Dec 2008
Location: Atlanta
You have to edit the build prop which is pretty simple. Just download a buildprop editor from the market and change the line that says butterfly s to HTC One and reboot.

Sent from my HTC One using Tapatalk
 
luigi311
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 224
Posts: 1,095
Join Date: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by Lancerz View Post
You have to edit the build prop which is pretty simple. Just download a buildprop editor from the market and change the line that says butterfly s to HTC One and reboot.

Sent from my HTC One using Tapatalk
Isn't it HTCONE

Sent from my One using Tapatalk
 
sergiomontano
Old
#5  
sergiomontano's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by Lancerz View Post
You have to edit the build prop which is pretty simple. Just download a buildprop editor from the market and change the line that says butterfly s to HTC One and reboot.

Sent from my HTC One using Tapatalk
this worked . . thanks a million . . this site is awesome
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes