5,599,677 Members 46,993 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] google play don't work

Tip us?
 
yazidou27
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Dec 2010
Cloud Search [Q] google play don't work

hi , i have a probleme withe my gio after upgrad to cm 10.1 , the google play close after open it and when i try to download from the play google with safari i have a message like i don't hav any device, i have added my acount gmail and it is synchronised but still the probleme,
my system info is
android ver: 4.2.2
basebande ver: s5660xxks2
karnel ver: 2.6.35.7-maclawstudio+
root@maclaw.pl #1
cyanogenMod ver:10.1-20130906-unoficiel-gio.
 
DiavoloPowa
Old
#2  
DiavoloPowa's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 89
Posts: 117
Join Date: Aug 2013
Location: Rome, IT
Quote:
Originally Posted by yazidou27 View Post
hi , i have a probleme withe my gio after upgrad to cm 10.1 , the google play close after open it and when i try to download from the play google with safari i have a message like i don't hav any device, i have added my acount gmail and it is synchronised but still the probleme,
my system info is
android ver: 4.2.2
basebande ver: s5660xxks2
karnel ver: 2.6.35.7-maclawstudio+
root@maclaw.pl #1
cyanogenMod ver:10.1-20130906-unoficiel-gio.
Try to reinstall the play store
Or do a full wipe or upgrade to a new CM10.1.6 (Mardon/AndroidArmv6/Mine themed KitKat)
Hi XDA ! My name is Andrea and I'm an young Italian Android user. Try my rom for Galaxy Gio!
Hit thanks if my help was usefull
 
yazidou27
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by DiavoloPowa View Post
Try to reinstall the play store
Or do a full wipe or upgrade to a new CM10.1.6 (Mardon/AndroidArmv6/Mine themed KitKat)
thank
i have try to rienstall the paly store but still the probleme , i will upgrad to 10.1.6 and tell you the result
 
STNGLT
Old
#4  
STNGLT's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Jan 2014
Location: Yogyakarta
i think you wrong install the gapps
Try to reinstall the play store
and search the same gapps version
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes