Android 5.0.2 and New Factory Images For Nexus 7 (Wi-Fi) Available

Android 5.0 is has been publicly available since early November, and the … more

Github Tutorial App Shows You How to Use… Github

Github can get pretty complicated and using it can become quite daunting, especially … more

Google Glass-like Clip-On For Regular Glasses Developed by Sony

For the price of $2,000, a pair of glasses that can run apps, take pictures, … more

Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

How do I go back to stock? Not stock modem.

OP karmasblade

11th January 2014, 05:30 AM   |  #11  
OP Senior Member
Thanks Meter: 4
 
111 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by BCSC

I've only used stock and CM11 so far since 4.3. The I've not tried Liquid Smooth but Grievous ROM is pretty good. It's the ROM currently on my wife's phone. It is white themed Touchwiz which was my biggest selling point.

I don't think that is compatible with the i747m no?
Oh and also, let's say I want to get Liquid Smooth onto my phone but I currently have Quantum. Do I have to flash back to stock with Odin and then install the Liquid Smooth ROM? Or can I just go and wipe the system now in recovery without going to stock and then install Liquid Smooth in recovery?
Last edited by karmasblade; 11th January 2014 at 05:44 AM.
11th January 2014, 06:27 AM   |  #12  
BCSC's Avatar
Senior Member
Flag New Westminster
Thanks Meter: 154
 
406 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
Grievous is compatible with the 747m. Im on 747m Bell. You just need to flash a modem and kernel to get data and wifi to work. As far as liquid smooth, you do not need to go back to stock. Installing the ROM and then wiping should work. If you do find that you ever flash a ROM and have WiFi issues, kernel is likely culprit. No data is usually due to a modem. These seem to be more often with new ROMs and most development based off AT&T phones.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes