5,600,429 Members 32,668 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Cant boot out of TWRP

Tip us?
 
ant78
Old
#1  
ant78's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 80
Posts: 555
Join Date: Jul 2008
Location: Manchester
Question Cant boot out of TWRP

My brother installed TWRP and tried flashing a Rom with out making a back up. He is now stuck in twrp with no rom to install as he didn't transfer the rom to the phone before hand . How can we copy a rom onto the phone now?
 
flutterguy317
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 6
Posts: 16
Join Date: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by ant78 View Post
My brother installed TWRP and tried flashing a Rom with out making a back up. He is now stuck in twrp with no rom to install as he didn't transfer the rom to the phone before hand . How can we copy a rom onto the phone now?
You should be able to use adb with TWRP to push the rom onto the phone. Connect your phone to your computer and check to make sure adb sees it by running:

Code:
adb devices
If your device is listed, you can push the rom zip file by running:

Code:
adb push romzipfile.zip /sdcard/
Where romzipfile.zip is the name of the rom zip file that you want to install. Once the transfer has finished you should be able to install the zip using TWRP. Hope this helps!
The Following User Says Thank You to flutterguy317 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ant78
Old
#3  
ant78's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 80
Posts: 555
Join Date: Jul 2008
Location: Manchester
thanks will give this a try
 
ant78
Old
#4  
ant78's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 80
Posts: 555
Join Date: Jul 2008
Location: Manchester
says my device is not found?
 
ant78
Old
(Last edited by ant78; 11th January 2014 at 11:52 AM.)
#5  
ant78's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 80
Posts: 555
Join Date: Jul 2008
Location: Manchester
ok i have my device sideloaded but when i push the rom to my phone it says "error closed" or "can not read zip"
 
ant78
Old
#6  
ant78's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 80
Posts: 555
Join Date: Jul 2008
Location: Manchester
Fixed. I rebooted my pc and my phone and it sideloaded fine
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...