Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,698 Members 49,115 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

HELP!!!! Where did my backups go?

Tip us?
 
CaptnCaveman
Old
(Last edited by CaptnCaveman; 8th January 2014 at 11:34 PM.)
#1  
CaptnCaveman's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Jan 2012
Location: in a house
Exclamation HELP!!!! Where did my backups go?

First off, i'm not a noob to flashing roms, only on my SGS3. My other phone is a rooted HTC Inspire 4G running Jellytime 4.2. Ok, down to my problem. I've been on my stock rooted rom since i rooted it last year and have not attempted to play with roms until recently. So yeah, I backed up all my apps and system data before I flashed omni rom and superSU for the d2att SGS3 i747. After flashing and setting phone back up, i realized that ALL my backups were completely gone from titanium backup. It said the backups were never made What did i do wrong?? Was there a step i missed in order for my backups to transfer over to new rom on the SGS3? Is there a special way to set up titanium backup for the SGS3?? Thank god i still have my nandroid backup in rom manager. PLEASE HELP!!!!!
 
BCSC
Old
#2  
BCSC's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 140
Posts: 379
Join Date: Nov 2009
Location: New Westminster
Quote:
Originally Posted by CaptnCaveman View Post
First off, i'm not a noob to flashing roms, only on my SGS3. My other phone is a rooted HTC Inspire 4G running Jellytime 4.2. Ok, down to my problem. I've been on my stock rooted rom since i rooted it last year and have not attempted to play with roms until recently. So yeah, I backed up all my apps and system data before I flashed omni rom and superSU for the d2att SGS3 i747. After flashing and setting phone back up, i realized that ALL my backups were completely gone from titanium backup. It said the backups were never made What did i do wrong?? Was there a step i missed in order for my backups to transfer over to new rom on the SGS3? Is there a special way to set up titanium backup for the SGS3?? Thank god i still have my nandroid backup in rom manager. PLEASE HELP!!!!!
In Titanium press menu button and select preferences. In the next menu select default back up location. You will have a button here that says 'detect'. If they exist on your phone or SD card this will find them. Have you searched in both sdcard/ and sdcard/0/? In the future you can set the default location to External SD which will save it incase of a need to full wipe. TiBu also does have a feature to restore from Nandroid.
Flashing ROMs - 60% of the time, it works every time!

/_-------------------------There it is. Go on and click it.
The Following User Says Thank You to BCSC For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
CaptnCaveman
Old
#3  
CaptnCaveman's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Jan 2012
Location: in a house
Quote:
Originally Posted by BCSC View Post
In Titanium press menu button and select preferences. In the next menu select default back up location. You will have a button here that says 'detect'. If they exist on your phone or SD card this will find them. Have you searched in both sdcard/ and sdcard/0/? In the future you can set the default location to External SD which will save it incase of a need to full wipe. TiBu also does have a feature to restore from Nandroid.
If I set up titanium backup w/ dropbox for my backups, will that be better than sending my backups to SD card and risk losing them again?
 
BCSC
Old
#4  
BCSC's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 140
Posts: 379
Join Date: Nov 2009
Location: New Westminster
Quote:
Originally Posted by CaptnCaveman View Post
If I set up titanium backup w/ dropbox for my backups, will that be better than sending my backups to SD card and risk losing them again?
I have never tried the Dropbox option, but in theory it should work. If it does work, it would be better to have it off device, and you should be able to schedule it to auto backup whenever you want.
Flashing ROMs - 60% of the time, it works every time!

/_-------------------------There it is. Go on and click it.
 
CaptnCaveman
Old
#5  
CaptnCaveman's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Jan 2012
Location: in a house
Quote:
Originally Posted by BCSC View Post
I have never tried the Dropbox option, but in theory it should work. If it does work, it would be better to have it off device, and you should be able to schedule it to auto backup whenever you want.
sweet. Thanks for the help. Very much appreciated. I'm gonna try setting up dropbox w/ titanium. i'll let you know how it goes.
 
ecera
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 18
Join Date: Jun 2013
You did try the detect option mentioned above? Did you wipe internal storage?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using XDA Premium 4 mobile app
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...