Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,804,955 Members 53,051 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Touch wiz stopped running

Tip us?
 
xghostyxjokerx
Old
#1  
xghostyxjokerx's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 851
Join Date: Sep 2009
Default Touch wiz stopped running

I have a issue i root my phone from 4.3 android... but felt to go back to stock so i went back to stock and cleaned my phone i was not able to update do to modify error showing up when i click for updates....so i used kies to update and it work as in udpating ... everything works but everytime i reboot my phone i get a touchwiz not responding error... i also notic at time my network shows 4g and stays there and techincally show i have data but i do t receive any messages or any notification till i reboot and then the error shows up again... i clean it from factory reset and clear cached and all but still there?? Any help please

Sent from my SGH-T889 using xda app-developers app
 
xghostyxjokerx
Old
(Last edited by xghostyxjokerx; 10th January 2014 at 09:33 PM.)
#2  
xghostyxjokerx's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 851
Join Date: Sep 2009
Anyone can suggest or help

guess i ll just download the 4.3 manually and update via odin..hope this help

Sent from my SGH-T889 using xda app-developers app


so after using a different rom from differ source i use it on odin and now it seems to be working fine i will report after a day or so..
 
xghostyxjokerx
Old
#3  
xghostyxjokerx's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 851
Join Date: Sep 2009
Still has this popping up on restart...smh

Sent from my SGH-T889 using xda app-developers app
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes