ADB and Fast Boot Coming to Chrome OS

Good news, devs! An update to an older bug report on a related ADB issue shows that thetwo key features … more

SpaceX ROM For Galaxy S5

The S5 Lollipop ROM scene is slowly growing, and now we’ve got a good new offering in the form of SpaceX ROM. … more

The Androids Are Marching On The UK

XDA has always been about the community, and as such we are constantly on the lookout for ways to bring … more

One M8 Lollipop, Blackberry CEO Net Neutrality – XDA TV

The HTC One M8 has gotten its first Android 5.0 Lollipop based Sense 6 ROM! … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] random reboot

OP dofus-2009

11th January 2014, 03:27 PM   |  #11  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by rzr86

and about your firmware version?

sorry, i have just gotten this phone and i'don't know this information...but i just putted this stock rom
RUU HTC Sensation 1.50.401
11th January 2014, 04:11 PM   |  #12  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by dofus-2009

sorry, i have just gotten this phone and i'don't know this information...but i just putted this stock rom
RUU HTC Sensation 1.50.401

ehooooo....heeelp pllz
11th January 2014, 05:09 PM   |  #13  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
i've just update to OTA_PYRAMID_ICS_HTC_Europe_3.32.401.5-1.50.401.1 and installing ViperS 5.0.0 but the same problem... heelp plz
11th January 2014, 07:38 PM   |  #14  
rzr86's Avatar
Senior Member
Flag Nafpaktos
Thanks Meter: 2,237
 
7,345 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by dofus-2009

i've just update to OTA_PYRAMID_ICS_HTC_Europe_3.32.401.5-1.50.401.1 and installing ViperS 5.0.0 but the same problem... heelp plz

we need to know your exact firmware version from the command i gave you
do you know how to perform fastboot commands?

also after ruu installation did the rom boot?
and the OTA update did you do it oficially?(
11th January 2014, 11:26 PM   |  #15  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by rzr86

we need to know your exact firmware version from the command i gave you
do you know how to perform fastboot commands?

also after ruu installation did the rom boot?
and the OTA update did you do it oficially?(

no, i don't know the exact firmware version...the OTA update is official
11th January 2014, 11:31 PM   |  #16  
rzr86's Avatar
Senior Member
Flag Nafpaktos
Thanks Meter: 2,237
 
7,345 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by dofus-2009

no, i don't know the exact firmware version...the OTA update is official

ok since you did it officially can you post now the output from this command?
fastboot getvar all
don't show your imei and serial number
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes