FORUMS

Discover XDA: Discover Greater

We’ve all been there at some point in our XDA lives; we used to spend hours browsing over the … more

XPrivacy for Android Lollipop – XDA Xposed Tuesday

Have you ever been on the Google Play Store and saw an app that you wanted to … more

How a HTC Droid Eris Changed a Members Life

Rarely can a member say that Android development or XDA had a profound effect on … more

XDA Office Space: Frankenstein’s Perfect IM Client?

The portal’s decentralized XDA office lies in a Hangouts chatroom, where … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] why wifi not working in 4.4.2 roms

10th January 2014, 09:57 AM |#21  
Heisenberg's Avatar
Forum Moderator
Knocking on your door
Thanks Meter: 9,785
 
Donate to Me
More
Which version of the Torched kernel are you using?

Sent from my Evita
 
 
10th January 2014, 10:03 AM |#22  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by timmaaa

Which version of the Torched kernel are you using?

Sent from my Evita

Torched-KK Build #3.2 or Torched-KK.Build3.2-noOC-noVC
10th January 2014, 10:11 AM |#23  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by timmaaa

Are you using a custom kernel (Torched) by any chance?



Please don't say 'I've tried all possible things', that doesn't tell us anything. We need to know exactly what you have tried. We need every piece of info you can give us. We need as much detailed and relevant information as possible in order to be able to help you properly. We're here to help you but you need to assist us in helping you by doing the above.

Sent from my Evita

i updated my phone using RUU 3.18 ... hboot 2.14 ... stock att rom ... connected wifi on it ... wifi working fine .... then i factory reset the phone ... tried cm 11 and illusion rom with and without torched kernel ... but wifi was not working ... when i connect using wifi .. it ask for password and when the password is entered .. it stucks saying

network saved

... but wifi was not connected even ...
..
..
please suggest some solution ..
10th January 2014, 10:30 AM |#24  
Heisenberg's Avatar
Forum Moderator
Knocking on your door
Thanks Meter: 9,785
 
Donate to Me
More
Have you tried connecting the phone to WiFi sources other than the PC hotspot you're using?

Sent from my Evita
The Following User Says Thank You to Heisenberg For This Useful Post: [ View ]
10th January 2014, 02:07 PM |#25  
Black!Jack's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 357
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by timmaaa

Have you tried connecting the phone to WiFi sources other than the PC hotspot you're using?

Sent from my Evita

To further that thought... It definitely seems to be an issue of your hotspot interacting with the 4.4 Roms. With your current setup, unfortunately, you may just have to use the Sense Roms.

Sent from my One X using XDA Premium 4 mobile app
12th January 2014, 04:16 AM |#26  
Senior Member
Flag Hilliard
Thanks Meter: 51
 
More
To clarify on this issue, you can seem to connect if you manually select the network from the wifi menu and click connect a couple of times. Not sure why auto connect has issues. I'm running cm 11 with the latest torched kernel.

Edit: I've seen an association rejected message once in a while when jumping into the wifi menu. I've tried a number of the favorite Google solutions with no luck for this issue as well.

Sent from my Nexus 7 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes