FORUMS

Android System WebView Update – XDA Xposed Tuesday

Android Webview is a system component powered by Chrome that allows Android … more

Hands-on With T-Mo LG G4 and Q&A

XDA Senior Member WinDroidGuy posted a hands-on video of the T-Mobile LG G4, and he is now … more

Quick Notes – Notification Panel Reminders

This app by XDA Senior Member yogi.306 is a quick and productive tool that … more

Who Is Your Favorite YouTuber That Covers Mobile?

There are dozens of talented YouTubers who cover mobile, but we want to know which … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[help]Windows 8.1 Drivers

9th January 2014, 01:11 PM |#11  
KiaTheKing's Avatar
OP Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 164
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bahmanup

Use USB 3 port in mainboard maybe was worked

When I use usb 2.0 nothing happens(usb device unregonized) but when I use 3.0 I had problem that I posted!

Sent from my C5303 using xda app-developers app
 
 
9th January 2014, 01:23 PM |#12  
Senior Member
Flag Navi Mumbai
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by KiaTheKing

When I use usb 2.0 nothing happens(usb device unregonized) but when I use 3.0 I had problem that I posted!

Sent from my C5303 using xda app-developers app


i had the same problem with 8.1... somehow the drivers doesnt install .. i reverted back to windows 8 and used usb 2.0 and everything works fine.. i think the drivers are not available for 8.1
9th January 2014, 01:33 PM |#13  
KiaTheKing's Avatar
OP Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 164
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sidharth.299

i had the same problem with 8.1... somehow the drivers doesnt install .. i reverted back to windows 8 and used usb 2.0 and everything works fine.. i think the drivers are not available for 8.1

I will back to windows 7 but I really like win 8.1 so doesnt matter thanks anyway

Sent from my brain using xda app-developers app
9th January 2014, 01:34 PM |#14  
KiaTheKing's Avatar
OP Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 164
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by KiaTheKing

I will back to windows 7 but I really like win 8.1 so doesnt matter thanks anyway

Sent from my brain using xda app-developers app

Also if someone know how to solve this problem on win 8.1 pls help

Sent from my C5303 using xda app-developers app
9th January 2014, 10:05 PM |#15  
Schokonuss's Avatar
Senior Member
Flag Forst
Thanks Meter: 59
 
More
Hey this site helped me http://www.howtogeek.com/167723/how-...igned-drivers/
Worked fine on my Windows 8.1 laptop

Sent from my C5303 using xda app-developers app
10th January 2014, 12:20 AM |#16  
Member
Thanks Meter: 17
 
More
Doesn't work on Windows 8.1 guys, unless you have USB3 ports you can use, even then, you need to install third party USB3 drivers on your PC to make them work. Disabling Driver Enforcement only works on Windows 8, not 8.1 because of this new USB3 issue, at least for me.

Here is a fix, it's quite complicated, but it works.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2511210
10th January 2014, 12:51 PM |#17  
Schokonuss's Avatar
Senior Member
Flag Forst
Thanks Meter: 59
 
More
Hmm.. My laptop is on Windows 8.1 and I could disable driver enforcement.. With Windows 8 go to www.flashtool.net and in the FAQ is a similar possibility to do so

Sent from my C5303 using xda app-developers app
12th January 2014, 08:44 AM |#18  
abhishekcal's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 51
 
More
Quote:
Originally Posted by SammyXNA

Doesn't work on Windows 8.1 guys, unless you have USB3 ports you can use, even then, you need to install third party USB3 drivers on your PC to make them work. Disabling Driver Enforcement only works on Windows 8, not 8.1 because of this new USB3 issue, at least for me.

Here is a fix, it's quite complicated, but it works.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2511210

Yea bro u are right.
The driver enforcement does not work on 8.1.
And since I dont have Usb 3 I cant use my laptop for flashing.
I have to use my friends running windows 7.
This problem is quite old and fix should had come by now but it didn't.


Sent from my C5302 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes