FORUMS

Which Lockscreen Security Type Do You Use?

From pattern locks to the controversial face unlock, there are a number of different ways you … more

Xposed 3.0 Alpha 3 Released

A new alpha for the Xposed framework is out and brings several bug fixes. You’ll only need to flash … more

XDA Recap: This Week In Android (Apr 18 – 25)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more

Sunday Debate: Custom ROMs vs. Modular Tweaks

Join us in a fun Sunday Debate on Mods and ROMs. Come with your opinions and feel free to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

AT&T Kernel ?

10th January 2014, 11:49 PM |#1  
mandarjoshiin's Avatar
OP Senior Member
Flag Pune, Maharashtra, India
Thanks Meter: 70
 
More
Hello frnds, can anyone give me AT&T Kernel to flash? Currently I'm using G2 rom V5.. and i flashed one kernel after the rom and it is giving me very bad battery drain..
I'm losing almost 10% every hour so i thought of flashing the stock kernel once again. I don't want to flash the while kdz file . Can anyone help me?
Thanks..
Sent from my LG-E980 using xda app-developers app
 
 
11th January 2014, 04:56 AM |#2  
Daved+'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 42
 
More
Did you try with "E980 Baseband.zip"?
11th January 2014, 06:56 AM |#3  
mandarjoshiin's Avatar
OP Senior Member
Flag Pune, Maharashtra, India
Thanks Meter: 70
 
More
When i had flashed The G2 based rom, i had flashed with E980 baseband as it was mandatory. U flashed the kernel after a day or so. And I'm not having good battery backup... 8-10 hrs max .

Sent from my LG-E980 using xda app-developers app
11th January 2014, 03:35 PM |#4  
deadenz's Avatar
Senior Member
Flag Bakersfield, CA
Thanks Meter: 76
 
Donate to Me
More
I've heard from several people flashing the e980 baseband/modem does not work with cwm.. is this the case with all recoveries?
11th January 2014, 04:02 PM |#5  
mandarjoshiin's Avatar
OP Senior Member
Flag Pune, Maharashtra, India
Thanks Meter: 70
 
More
I didn't find any problem at least with CWM.. I could flash it easily. :thumbup:

Sent from my LG Optimus G Pro E980 using xda app-developers app
11th January 2014, 06:19 PM |#6  
Nigglenuts's Avatar
Senior Member
Flag Denver
Thanks Meter: 106
 
More
Quote:
Originally Posted by deadenz

I've heard from several people flashing the e980 baseband/modem does not work with cwm.. is this the case with all recoveries?

I was able to flash a modem with CWM...

Sent from my Optimus G Pro using xda app-developers app
12th January 2014, 10:18 AM |#7  
mandarjoshiin's Avatar
OP Senior Member
Flag Pune, Maharashtra, India
Thanks Meter: 70
 
More
I re flashed G2V5 and E980 baseband but the battery prob persists. :banghead:
I guess there is some problem with the battery.. and i can't get a replacement as I'm using an AT&T unlocked one that too in India.. Anyway, I'm gonna get the 9300 Mah battery for my LGOGOP soon.
Sent from my LG-E988 using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Optimus G Pro Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank