Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Keyboard has multiple commas

OP Mac1679

11th January 2014, 10:19 PM   |  #1  
Mac1679's Avatar
OP Member
Flag Austin, TX
Thanks Meter: 52
 
91 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
I'm on rooted stock and I can't remember when this started but I now have two comma buttons instead of one comma and one period. Anybody have any suggestions?

Sent from my LG-D800 using XDA Premium 4 mobile app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1389475029160.jpg
Views:	413
Size:	55.1 KB
ID:	2509539  
11th January 2014, 10:34 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 1,044
 
1,202 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Tap and hold one of them. That makes you choose another one. !

Sent from my LG-D802 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to vPro97 For This Useful Post: [ View ]
11th January 2014, 10:37 PM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 1,044
 
1,202 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
You should see something like this come up.

Sent from my LG-D802 using xda app-developers app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1389476242948.jpg
Views:	34
Size:	83.2 KB
ID:	2509577  
The Following User Says Thank You to vPro97 For This Useful Post: [ View ]
12th January 2014, 06:21 PM   |  #4  
Mac1679's Avatar
OP Member
Flag Austin, TX
Thanks Meter: 52
 
91 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
I see I see. Must have long pressed to pick a comma not realizing it actually changes the button. Thank you much!.

Sent from my LG-D800 using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to Mac1679 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes