Check Your I/O Usage with Iotop for Android

Ever needed to check the I/O usage of apps? If so, you probably tried searching for an iotop … more

T-Mobile HTC One M8 Gets Selfie-Friendly Android 4.4.4 OTA

The T-Mobie variant of HTC One (M8) just now received an over-the-air update … more

Android L is for Lockdown

Root is, without a doubt, the (un)holy grail of the Android world. Those wonderful permissions that allow you as … more

XDA Xposed Tuesday: XHangouts Will Improve Your Hangouts

Ever since Google started supporting text messaging in Hangouts many people have … more
Post Reply

[Q] How to use OTG in TWRP 2.6.3.3

OP AbdulrahmanAmir

12th January 2014, 06:24 PM   |  #1  
AbdulrahmanAmir's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 92
 
84 posts
Join Date:Joined: May 2013
Plzz guys I am posting this thread to see If someone knows how to use the OTG in TWRP recovery for the lg g2 (802) cause it is really important to me rather in backup or storing roms and flashing through it.....
12th January 2014, 06:30 PM   |  #2  
letschky's Avatar
Senior Member
Flag Perchtoldsdorf/Vienna
Thanks Meter: 552
 
668 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by AbdulrahmanAmir

Plzz guys I am posting this thread to see If someone knows how to use the OTG in TWRP recovery for the lg g2 (802) cause it is really important to me rather in backup or storing roms and flashing through it.....

Yes this works, I use it for my backups and roms to install
12th January 2014, 06:31 PM   |  #3  
AbdulrahmanAmir's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 92
 
84 posts
Join Date:Joined: May 2013
Quote:
Originally Posted by letschky

Yes this works, I use it for my backups and roms to install

which version is yours?
12th January 2014, 06:37 PM   |  #4  
AbdulrahmanAmir's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 92
 
84 posts
Join Date:Joined: May 2013
and also you may tell me the way how to use cause I really need this option

thanks for your support
12th January 2014, 06:53 PM   |  #5  
letschky's Avatar
Senior Member
Flag Perchtoldsdorf/Vienna
Thanks Meter: 552
 
668 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by AbdulrahmanAmir

which version is yours?

2.6.3.4

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------

Quote:
Originally Posted by AbdulrahmanAmir

and also you may tell me the way how to use cause I really need this option

thanks for your support

Just as you Reflash Rom from memory, you can flash it on a USB drive (OTG), the top is sorage: Internal Storage when you are typing on it there you can select Internal or USB (OTG)

With backup it works exactly
12th January 2014, 07:00 PM   |  #6  
AbdulrahmanAmir's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 92
 
84 posts
Join Date:Joined: May 2013
Smile
Quote:
Originally Posted by letschky

2.6.3.4

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------



Just as you Reflash Rom from memory, you can flash it on a USB drive (OTG), the top is sorage: Internal Storage when you are typing on it there you can select Internal or USB (OTG)

With backup it works exactly

thanks this question was asked by many users
Last edited by AbdulrahmanAmir; 12th January 2014 at 07:03 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank