Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] How to use OTG in TWRP 2.6.3.3

OP AbdulrahmanAmir

12th January 2014, 07:24 PM   |  #1  
AbdulrahmanAmir's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 99
 
92 posts
Join Date:Joined: May 2013
Plzz guys I am posting this thread to see If someone knows how to use the OTG in TWRP recovery for the lg g2 (802) cause it is really important to me rather in backup or storing roms and flashing through it.....
12th January 2014, 07:30 PM   |  #2  
letschky's Avatar
Senior Member
Flag Perchtoldsdorf/Vienna
Thanks Meter: 556
 
677 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by AbdulrahmanAmir

Plzz guys I am posting this thread to see If someone knows how to use the OTG in TWRP recovery for the lg g2 (802) cause it is really important to me rather in backup or storing roms and flashing through it.....

Yes this works, I use it for my backups and roms to install
12th January 2014, 07:31 PM   |  #3  
AbdulrahmanAmir's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 99
 
92 posts
Join Date:Joined: May 2013
Quote:
Originally Posted by letschky

Yes this works, I use it for my backups and roms to install

which version is yours?
12th January 2014, 07:37 PM   |  #4  
AbdulrahmanAmir's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 99
 
92 posts
Join Date:Joined: May 2013
and also you may tell me the way how to use cause I really need this option

thanks for your support
12th January 2014, 07:53 PM   |  #5  
letschky's Avatar
Senior Member
Flag Perchtoldsdorf/Vienna
Thanks Meter: 556
 
677 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by AbdulrahmanAmir

which version is yours?

2.6.3.4

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------

Quote:
Originally Posted by AbdulrahmanAmir

and also you may tell me the way how to use cause I really need this option

thanks for your support

Just as you Reflash Rom from memory, you can flash it on a USB drive (OTG), the top is sorage: Internal Storage when you are typing on it there you can select Internal or USB (OTG)

With backup it works exactly
12th January 2014, 08:00 PM   |  #6  
AbdulrahmanAmir's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 99
 
92 posts
Join Date:Joined: May 2013
Smile
Quote:
Originally Posted by letschky

2.6.3.4

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------



Just as you Reflash Rom from memory, you can flash it on a USB drive (OTG), the top is sorage: Internal Storage when you are typing on it there you can select Internal or USB (OTG)

With backup it works exactly

thanks this question was asked by many users
Last edited by AbdulrahmanAmir; 12th January 2014 at 08:03 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes