FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Q] Help needed *L5*

3 posts
Thanks Meter: 0
 
By taggie15, Junior Member on 10th January 2014, 04:15 PM
Post Reply Email Thread
Hello,

So I followed this thread http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2519448 and installed cyanogenmod11 (unofficial) to my Optimus L5

Now when I try to start it it'll get stuck at boot.

I kinda don't know how to fix this, can any1 help ?

Thanks in case.
 
 
11th January 2014, 02:17 AM |#2  
ddjonko's Avatar
Senior Member
Novi Sad
Thanks Meter: 39
 
More
If you havent, flash v20 baseband then do the same again, wipe everything and flash again, it has to work
The Following User Says Thank You to ddjonko For This Useful Post: [ View ] Gift ddjonko Ad-Free
11th January 2014, 02:57 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
thanks
Quote:
Originally Posted by ddjonko

If you havent, flash v20 baseband then do the same again, wipe everything and flash again, it has to work

Thanks for reply ddjonko, but v20b isn't coming with cwm so i have to install cwm separetly - which is not working.. (i'm noob on such things) 'kinda' ..

Thanks again !
11th January 2014, 03:14 PM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Yay!!
Got it fixed Superb big thanks to ddjonko !!!
12th January 2014, 07:32 PM |#5  
ddjonko's Avatar
Senior Member
Novi Sad
Thanks Meter: 39
 
More
No problem mate, enjoy
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes