Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] ADB Mode not working

OP gregorywest

4th January 2014, 09:02 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
For some reason I can not get my ASUS Nexus 7 to connect to my Windows 7x64 in ADB mode. It connects up find in Fastboot mode, reads the serial number etc. No ADB mode tho.....

How do I fix this?
9th January 2014, 07:14 AM   |  #2  
kilometers4's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 2,901
 
3,445 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by gregorywest

For some reason I can not get my ASUS Nexus 7 to connect to my Windows 7x64 in ADB mode. It connects up find in Fastboot mode, reads the serial number etc. No ADB mode tho.....

How do I fix this?

Just to double check, you are not in bootloader mode when trying to use adb? And you have USB debugging switched on?
12th January 2014, 09:00 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
ADB not working
Quote:
Originally Posted by kilometers4

Just to double check, you are not in bootloader mode when trying to use adb? And you have USB debugging switched on?

Correct USB Debug is enabled, and I am at my default desktop.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes