Post Reply

[Q] Help Me and my desire hd

OP Zueg92

11th January 2014, 07:17 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Hello everyone,

six months I have the ROM Miui but then the phone is switched off

my htc desire hd will not start

when I start the ext4 recovery touch: the error recovery in safe mode

and I can not install a new ROM or do a wipe

Here is what hboot says:

*******AAHK**********
ACE PVT ENG S-OFF RL
HBOOT-0.85.2425
MICROP-0438
RADIO-26.10.04.03_M
eMMC-boot
Apr 12 2011,00:55:45

I also see "HBOOT USB PLUG" when plugged in, and the computer does beep though no connection can be established. HTC Sync doesnt work (on a different computer), adb cannot connect and AAHK doesnt find a device.

The RUU from HTCDEV doesnt find the phone either....

What can I do? I tried to flash many PD98IMG.zip for example that of the stock and PD98IMG_cwmrecovery nothing but the result is always:
sd checking ....
loading .... [PD98DIAG.zip]
No Image
Loading .... [PD98DIAG.nbh]
No Image or Wrong Image
Loading .... [PD98img.zip]
No Image
Loading ...... [PD98img.nbh]
No Image or wrong image.

aspect of your answers and sorry for my english stupid
11th January 2014, 09:11 PM   |  #2  
JJeamy's Avatar
Senior Member
http://forum.xda-developers.com/usercp.php
Thanks Meter: 138
 
385 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
first method.. you can try flashing recovery from FASTBOOT mode..

download 4EXT recovery.img from here then extracted file and placed it to your adb/ sdk folder on your pc...then flash it through FASTBOOT mode with command "fastboot flash recovery recovery.img"

second method...you can firstly flash RUU that already rooted by phiber2000 download from here.. through bootloader with PD98IMG.zip name of file..to fix your bootloader and at once replaced your hboot to the newest of ENG hboot..after that...you can continued with the first step for flashing recovery.img through FASTBOOT

hope this help..
12th January 2014, 12:45 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
thanks friend!

I flashed the recovery via fastboot commander but into recovery the ext4 partition is sometimes mounted and sometimes error mounting

the phone works via fastboot commander 1:51 :

Feedback, criticism, ideas, improvments, thanks and appreciations are welcomed on the forum-thread.
.................................................. ..........
Operating system: Windows.
Tools folder found.
Windows fastboot tools found.
The folder containing the IMG files was not found.
No Nandroid folder was not found - "Restore" button disabled.
STARTING PRINT OF DEVICE INFO.
-----------------------------------.
SPL/hboot version: 0.85.2425.
Radio version: 26.10.04.03_m.
Main software version: 2.47.502.7.
cid: 11111111.
cpld: none.
product: ace.
mid: pd9810000.
security: off.
build-mode: ship.
-----------------------------------.
Print of device info SUCCESSFUL.


I tried to erase the system cache and data but it makes me always the same problem later

What do you advise me to do?
12th January 2014, 08:22 AM   |  #4  
JJeamy's Avatar
Senior Member
http://forum.xda-developers.com/usercp.php
Thanks Meter: 138
 
385 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by Zueg92

thanks friend!

I flashed the recovery via fastboot commander but into recovery the ext4 partition is sometimes mounted and sometimes error mounting

the phone works via fastboot commander 1:51 :

Feedback, criticism, ideas, improvments, thanks and appreciations are welcomed on the forum-thread.
.................................................. ..........
Operating system: Windows.
Tools folder found.
Windows fastboot tools found.
The folder containing the IMG files was not found.
No Nandroid folder was not found - "Restore" button disabled.
STARTING PRINT OF DEVICE INFO.
-----------------------------------.
SPL/hboot version: 0.85.2425.
Radio version: 26.10.04.03_m.
Main software version: 2.47.502.7.
cid: 11111111.
cpld: none.
product: ace.
mid: pd9810000.
security: off.
build-mode: ship.
-----------------------------------.
Print of device info SUCCESSFUL.


I tried to erase the system cache and data but it makes me always the same problem later

What do you advise me to do?

did you already tried flashing RUU PD98IMG.zip (rooted RUU by phiber2000) that i give it the link to you before..?
just make sure to placed that RUU PD98IMG under the root of your sd card..then flashing it through loading from your phone bootloader..
12th January 2014, 10:23 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by JJeamy

did you already tried flashing RUU PD98IMG.zip (rooted RUU by phiber2000) that i give it the link to you before..?
just make sure to placed that RUU PD98IMG under the root of your sd card..then flashing it through loading from your phone bootloader..

thanks friend,

Yesterday I solved and the phone started

but I was wrong to flshare the recovery and did the erase of the system and the phone is dead

when I connect the power supply does not turn on no led

it is fried the motherboard?
12th January 2014, 10:28 AM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by Zueg92

thanks friend,

Yesterday I solved and the phone started

but I was wrong to flshare the recovery and did the erase of the system and the phone is dead

when I connect the power supply does not turn on no led

it is fried the motherboard?

when I connect it to my pc makes the sound of the new device but not red led power
12th January 2014, 10:34 AM   |  #7  
JJeamy's Avatar
Senior Member
http://forum.xda-developers.com/usercp.php
Thanks Meter: 138
 
385 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by Zueg92

when I connect it to my pc makes the sound of the new device but not red led power

did the phone still can get into bootloader..?
12th January 2014, 01:42 PM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by JJeamy

did the phone still can get into bootloader..?

no i can't....i have deleted bootloader!!
12th January 2014, 02:29 PM   |  #9  
JJeamy's Avatar
Senior Member
http://forum.xda-developers.com/usercp.php
Thanks Meter: 138
 
385 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by Zueg92

no i can't....i have deleted bootloader!!

WHAT !!!!...

are you sure that your bootloader is already gone...?
i mean...did you already trid to pressing and hold volume down+power to turn on your phone..then nothing happen..?

if so...then you must take your phone to the services center to flashing emmc from the beginning..

sorry for can't help you more than this..
12th January 2014, 08:13 PM   |  #10  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by JJeamy

WHAT !!!!...

are you sure that your bootloader is already gone...?
i mean...did you already trid to pressing and hold volume down+power to turn on your phone..then nothing happen..?

if so...then you must take your phone to the services center to flashing emmc from the beginning..

sorry for can't help you more than this..


thank you so much you have been very kind ....

Now I try to flash the bootloader via EPROM

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes