Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Cloning Tablets

OP ieddev

6th January 2014, 09:06 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Hi All,

I've got two identical 10" Noname Tablets. One is working without a hassle, but the other is not booting anymore. I've done a factory reset, Cache Wipe, Userdata Wipe, with no result, it starts and hangs in the first stage. The Android Virtual Device manager in Eclipse detects the tablet and says it's online. but after a short while it dissapears from the the manager and after some time it appears again.

I was wondering if there is a way to clone the firmware from the working tablet to the defective tablet?

Hope someone can help me out and give me some hints and tips.

Grtz

Gert
6th January 2014, 09:23 PM   |  #2  
rahulraz's Avatar
Senior Member
Flag Patna
Thanks Meter: 48
 
158 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Create Backup
Sorry Cant Uderstand ur problem
I think ur trying to say that transfer firmware of one 2 another !
Go To CWM Nd Create A Backup Nd Restore It into Another ...........
12th January 2014, 10:35 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by rahulraz

Sorry Cant Uderstand ur problem
I think ur trying to say that transfer firmware of one 2 another !
Go To CWM Nd Create A Backup Nd Restore It into Another ...........

Thnx for the tip, But in CWM i don't have a option Backup and or Restore
Only Install firmware from cache or external.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes