Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,408 Members 52,782 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] How to update CWM?

Tip us?
 
DeeoftheWhy
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: May 2010
Location: Sydney
Exclamation [Q] How to update CWM?

Hi guys,

just wondering how to update CWM to 6.0.4.5? I'm on an older version, and i'm not sure if i can just update it directly on top using odin, or if i have to flash back the stock recovery and THEN flash the newer CWM? thanks guys
 
ilusi0n_
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 181
Posts: 233
Join Date: Jan 2013
Flash on top

Sent from my GT-I8150 using xda app-developers app
 
rhendytay
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 20
Join Date: Jun 2011
Location: Batam
Quote:
Originally Posted by DeeoftheWhy View Post
Hi guys,

just wondering how to update CWM to 6.0.4.5? I'm on an older version, and i'm not sure if i can just update it directly on top using odin, or if i have to flash back the stock recovery and THEN flash the newer CWM? thanks guys
yes u can use odin or flash with adb command.
 
makankaki
Old
#4  
makankaki's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 89
Posts: 378
Join Date: Nov 2012
Location: Kuala Lumpur
follow this thread, look at Installing Clockworkmod section.
  • Device: Samsung Galaxy Wonder [GT-I8150]
  • ROM: CyanogenMod 10 [4.1.2 - Jelly Bean]
  • Recovery: ClockworkMod v6.0.5.0
  • Kernel: HurtSky's Kernel REV10 (fix)
  • Status: Offline
    ----------------------
  • Device: Samsung Galaxy SIII [GT-I9300]
  • ROM: Spirit ROM v1.3 [4.4.4 - KitKat]
  • Recovery: ClockworkMod v6.0.5.0
  • Kernel: Boeffla-Kernel 2.3a [CyanogenMod 11][Stable]
  • Status: Online
*Click on [THANKS ] button if i help you
The Following User Says Thank You to makankaki For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
hinfamous
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 20
Join Date: Aug 2012
Location: Denpasar
for ODIN: make sure you have a right ODIN and ancora.ops and i don't know this matter or not or maybe my mistake or something, use the samsung cable to do the flashing, don't use BB USB cable. Cuz yesterday i have an issue where i use BB USB cable i can't flash it.

hope it help
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes