Post Reply

Firmware upgrade encountered an issue and no recovery mode

13th January 2014, 02:06 AM   |  #11  
OP Junior Member
Flag Houston
Thanks Meter: 1
 
13 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
More
Thumbs down
Quote:
Originally Posted by KorGuy123

Where are you downloading them from?
What were you running before you started having problems.

Are you verifying they are the correct file size?

Sent from my SGH-I747 using xda app-developers app

I downloaded in http://www.sammobile.com/firmwares/2/
I was running the last version of Cyanogen, but i dont like it, and just wanted to go back.... and then, I got stock... before I put the Cyanogen, I was with SO 4.3
13th January 2014, 02:30 AM   |  #12  
KorGuy123's Avatar
Senior Member
Flag Barrie
Thanks Meter: 863
 
1,783 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by 82apl

I downloaded in http://www.sammobile.com/firmwares/2/
I was running the last version of Cyanogen, but i dont like it, and just wanted to go back.... and then, I got stock... before I put the Cyanogen, I was with SO 4.3

OK if you were on stock 4.3 you can't flash anything but 4.3

Flashing the older firmwares will brick your device.

I'm out of options for you right now...

Sent from my SGH-I747 using xda app-developers app
13th January 2014, 02:34 AM   |  #13  
OP Junior Member
Flag Houston
Thanks Meter: 1
 
13 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by KorGuy123

OK if you were on stock 4.3 you can't flash anything but 4.3

Flashing the older firmwares will brick your device.

I'm out of options for you right now...

Sent from my SGH-I747 using xda app-developers app

i have 4.3, then I put the last version of Cyanogen... is that ok???
13th January 2014, 02:36 AM   |  #14  
KorGuy123's Avatar
Senior Member
Flag Barrie
Thanks Meter: 863
 
1,783 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by 82apl

i have 4.3, then I put the last version of Cyanogen... is that ok???

Yup. Just can't flash a stock firmware lower than 4.3
The lower boot loader in the lower stock versions will brick it

Sent from my SGH-I747 using xda app-developers app
13th January 2014, 02:58 AM   |  #15  
OP Junior Member
Flag Houston
Thanks Meter: 1
 
13 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
More
Exclamation
Quote:
Originally Posted by KorGuy123

Yup. Just can't flash a stock firmware lower than 4.3
The lower boot loader in the lower stock versions will brick it

Sent from my SGH-I747 using xda app-developers app

okis... i will try to download again the version 4.3, and trying with ODIN again... thank u so much.
13th January 2014, 03:03 AM   |  #16  
audit13's Avatar
Senior Member
Toronto
Thanks Meter: 481
 
2,480 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
I'm not certain but I don't think AT&T released 4.3 as a complete flashable ROM for Odin, it was only released as an OTA update.

This might help: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2498233
Last edited by audit13; 13th January 2014 at 03:05 AM.
13th January 2014, 03:14 AM   |  #17  
OP Junior Member
Flag Houston
Thanks Meter: 1
 
13 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
More
Thumbs down
Quote:
Originally Posted by KorGuy123

Yup. Just can't flash a stock firmware lower than 4.3
The lower boot loader in the lower stock versions will brick it

Sent from my SGH-I747 using xda app-developers app

i saw that the real side of the file es 623.10 MB and the file that I have is more than 700 MB... so, I dont know...
13th January 2014, 03:37 AM   |  #18  
OP Junior Member
Flag Houston
Thanks Meter: 1
 
13 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
More
Unhappy
Quote:
Originally Posted by KorGuy123

Yup. Just can't flash a stock firmware lower than 4.3
The lower boot loader in the lower stock versions will brick it

Sent from my SGH-I747 using xda app-developers app

I did it, and it said again:

<ID:0/003> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> I747UCDLK3_I747ATTDLK3_I747UCDLK3_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3)..
<ID:0/003> File analysis..
<ID:0/003> SetupConnection..
<ID:0/003> Initialzation..
<ID:0/003> Get PIT for mapping..
<ID:0/003> Firmware update start..
<ID:0/003> aboot.mbn
<ID:0/003> NAND Write Start!!
<ID:0/003>
<ID:0/003> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

here is the picture!!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	APL.jpg
Views:	9
Size:	238.7 KB
ID:	2512093  
13th January 2014, 03:41 AM   |  #19  
KorGuy123's Avatar
Senior Member
Flag Barrie
Thanks Meter: 863
 
1,783 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by 82apl


I did it, and it said again:

<ID:0/003> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> I747UCDLK3_I747ATTDLK3_I747UCDLK3_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3)..
<ID:0/003> File analysis..
<ID:0/003> SetupConnection..
<ID:0/003> Initialzation..
<ID:0/003> Get PIT for mapping..
<ID:0/003> Firmware update start..
<ID:0/003> aboot.mbn
<ID:0/003> NAND Write Start!!
<ID:0/003>
<ID:0/003> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

here is the picture!!!!

That seems like a small file size...
My 4.3 stock rom (rooted and downloaded from here) is 1.41gig
13th January 2014, 03:45 AM   |  #20  
OP Junior Member
Flag Houston
Thanks Meter: 1
 
13 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
More
Exclamation
Quote:
Originally Posted by KorGuy123

That seems like a small file size...
My 4.3 stock rom (rooted and downloaded from here) is 1.41gig

the size for my file is: 1.16 gigas see the pic
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	size.jpg
Views:	13
Size:	107.8 KB
ID:	2512100  

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes