Android 5.0.2 and New Factory Images For Nexus 7 (Wi-Fi) Available

Android 5.0 is has been publicly available since early November, and the … more

Github Tutorial App Shows You How to Use… Github

Github can get pretty complicated and using it can become quite daunting, especially … more

Google Glass-like Clip-On For Regular Glasses Developed by Sony

For the price of $2,000, a pair of glasses that can run apps, take pictures, … more

Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

No LTE

OP XxVcVxX

12th January 2014, 11:12 PM   |  #11  
spikeydoo2006's Avatar
Senior Member
Flag Lowestoft
Thanks Meter: 87
 
260 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by XxVcVxX

Are you on a 3 branded rom or a stock one? And if you go to Network Operators and search all networks, what does it show up? On mine currently it'll say "Search failed, please turn Mobile Data OFF or hang up the call and try again.'

Sent from my HTC One using xda app-developers app

I'm using the stock unbranded version 3.62.401.1. Haven't got round to rooting, unlocking or modifying yet.

All networks search in the attached image: (got the same message as you however when mobile data was enabled)

Sent from my HTC One using XDA Premium 4 mobile app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1389564746526.jpg
Views:	18
Size:	23.5 KB
ID:	2511685  
Last edited by spikeydoo2006; 12th January 2014 at 11:18 PM.
13th January 2014, 10:09 AM   |  #12  
XxVcVxX's Avatar
OP Senior Member
Flag Hong Kong
Thanks Meter: 112
 
534 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by spikeydoo2006

I'm using the stock unbranded version 3.62.401.1. Haven't got round to rooting, unlocking or modifying yet.

All networks search in the attached image: (got the same message as you however when mobile data was enabled)

Sent from my HTC One using XDA Premium 4 mobile app

You got any LTE reception by any chance?

Sent from my HTC One using xda app-developers app
13th January 2014, 01:47 PM   |  #13  
spikeydoo2006's Avatar
Senior Member
Flag Lowestoft
Thanks Meter: 87
 
260 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by XxVcVxX

You got any LTE reception by any chance?

Sent from my HTC One using xda app-developers app

Not yet. Still waiting for 4G/LTE to roll out in my area.

Sent from my HTC One using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes