Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Help htc desirs s no 3g

OP benjamun19911

12th January 2014, 05:18 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Hi all,
Ok so basically i had pacman rom on my htc desire s. Worked fine no issues just slugish. So i decide to find a faster slicker rom for my phone, I came across [ROM] | 04 Jun 2013 | AOSP | 4.2.2 | JellyFireBeanv2 Summer Edition

Installed fine.. Everything works APART FROM 3g, I go to settings mobile network and data connection is enabled.. I click APN and they seem to be turned on and correct for my network . (I AM ON 3 Mobile UK ) When i turn on mobile data the signal bars go from a blue colour to a grey colour. Then at the top I get a notification saying you have lost data connectivity because you left your home network? Ive tried reinstalling the rom several times. Ive tried turning aeroplane mode on and off. Ive even tried to put different roms and the same issue happens .Like i said worked perfectly well before on pacman rom.. Its not my sim card as tried it in my other halfs phone which i installed a pretty simular rom on and that worked. at first it said the same issue about data roaming but then decided after a minute to sort its life out... put it in my phone and even left it over nite ... nothing.... So something has happened whilst flashing JellyfirebeanV2 and i cant rectify it.. any ideas guys ...
13th January 2014, 10:30 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
14 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by benjamun19911

Hi all,
Ok so basically i had pacman rom on my htc desire s. Worked fine no issues just slugish. So i decide to find a faster slicker rom for my phone, I came across [ROM] | 04 Jun 2013 | AOSP | 4.2.2 | JellyFireBeanv2 Summer Edition

Installed fine.. Everything works APART FROM 3g, I go to settings mobile network and data connection is enabled.. I click APN and they seem to be turned on and correct for my network . (I AM ON 3 Mobile UK ) When i turn on mobile data the signal bars go from a blue colour to a grey colour. Then at the top I get a notification saying you have lost data connectivity because you left your home network? Ive tried reinstalling the rom several times. Ive tried turning aeroplane mode on and off. Ive even tried to put different roms and the same issue happens .Like i said worked perfectly well before on pacman rom.. Its not my sim card as tried it in my other halfs phone which i installed a pretty simular rom on and that worked. at first it said the same issue about data roaming but then decided after a minute to sort its life out... put it in my phone and even left it over nite ... nothing.... So something has happened whilst flashing JellyfirebeanV2 and i cant rectify it.. any ideas guys ...

Hi this seems to me that this could be an APN issue, what i suggest you to do is find the proper APN settings for your phone (provider) and then enter it in your settings, you can go on google and do a search of your apn for example " (in google): APN settings for (my phone) (my provider)"
and u will find the proper configuration. where you input the APN settings would be somewhere around wireless tab and more options menu, APN settings should be around there. If i helped you in any way, just thank me!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes