Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,810,757 Members 36,977 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Sprint 3G/LTE Not Working on Carbon Rom.

Tip us?
 
thekittykat
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jan 2014
Exclamation [Q] Sprint 3G/LTE Not Working on Carbon Rom.

Hi guys. I'm having an issue with my network service.

When I rooted my phone, I had service perfectly fine. I flashed carbon rom onto my GT-19205, the network wasn't working except for WIFI. I've looked around here for a solved but to no avail. I was wondering if anyone to help me? I have the new carbon rom that was added 5 days ago. If that helps.
 
moosiemooses
Old
#2  
moosiemooses's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 30
Posts: 153
Join Date: Mar 2013
Location: germantown
Try switching to cdma/lte.

Sent from my SPH-L600 using xda premium
 
thekittykat
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jan 2014
How exactly do I do that on the carbon rom?
 
moosiemooses
Old
#4  
moosiemooses's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 30
Posts: 153
Join Date: Mar 2013
Location: germantown
Quote:
Originally Posted by thekittykat View Post
How exactly do I do that on the carbon rom?
Settings,mobile network settings,preferred then tick 3g. If you're on sprint keep lte off unless you've figured a way to call out on it. If that fails, look for an app called "phone info" and switch it by opening the app,phone information then by default its set to wcdma change it to CDMA auto. Worked for me. Good luck.

Sent from my GT-I9205 using xda premium
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes