Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Sprint 3G/LTE Not Working on Carbon Rom.

OP thekittykat

10th January 2014, 07:15 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Hi guys. I'm having an issue with my network service.

When I rooted my phone, I had service perfectly fine. I flashed carbon rom onto my GT-19205, the network wasn't working except for WIFI. I've looked around here for a solved but to no avail. I was wondering if anyone to help me? I have the new carbon rom that was added 5 days ago. If that helps.
11th January 2014, 05:14 PM   |  #2  
moosiemooses's Avatar
Senior Member
Flag germantown
Thanks Meter: 38
 
173 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Try switching to cdma/lte.

Sent from my SPH-L600 using xda premium
13th January 2014, 10:06 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
How exactly do I do that on the carbon rom?
13th January 2014, 11:11 PM   |  #4  
moosiemooses's Avatar
Senior Member
Flag germantown
Thanks Meter: 38
 
173 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by thekittykat

How exactly do I do that on the carbon rom?

Settings,mobile network settings,preferred then tick 3g. If you're on sprint keep lte off unless you've figured a way to call out on it. If that fails, look for an app called "phone info" and switch it by opening the app,phone information then by default its set to wcdma change it to CDMA auto. Worked for me. Good luck.

Sent from my GT-I9205 using xda premium
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes