Post Reply

HD2 Freezing when on 4G T-Mobile Android

13th January 2014, 12:21 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 4
 
53 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
Hello,

I've tried most of the roms, all of the NexusHD2 roms back to CM9 and a few of the newer roms -> Pixeldroid, Evo HD2 but whenever I get connected to the tmobile data network my phones freezes. Initially i thought it was due to overheating, but i've used cpu master to restrict clockspeed to 700mhz and it still freezes.

No problems when I do not have a sim in the phone and no problems when I'm on wifi, but once connect to mobile data it freezes.

I've started from scratch and reflashed HSPL, reflashed radio, reflashed bootloader, task 29, repartitioned, tried without SD card. Same problem. Also i'm only using the nand method. I've never tried the nativeSD or dataonext methods.
13th January 2014, 11:05 AM   |  #2  
hitman1376's Avatar
Senior Member
Flag zanjan
Thanks Meter: 184
 
394 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Info 2
Quote:
Originally Posted by jack_d12

Hello,

I've tried most of the roms, all of the NexusHD2 roms back to CM9 and a few of the newer roms -> Pixeldroid, Evo HD2 but whenever I get connected to the tmobile data network my phones freezes. Initially i thought it was due to overheating, but i've used cpu master to restrict clockspeed to 700mhz and it still freezes.

No problems when I do not have a sim in the phone and no problems when I'm on wifi, but once connect to mobile data it freezes.

I've started from scratch and reflashed HSPL, reflashed radio, reflashed bootloader, task 29, repartitioned, tried without SD card. Same problem. Also i'm only using the nand method. I've never tried the nativeSD or dataonext methods.

My Friend ... As I Tried HD2 Doesn't Support 4G Network Because Of The Hardware ... But You Can Use 2G And 3G...


With Best Wishes
Hitman1376
13th January 2014, 05:28 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 4
 
53 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
what I mean is the H in the top right area. Whenever it connects and the H appears, the phone freezes.

Thanks!
14th January 2014, 06:25 AM   |  #4  
hitman1376's Avatar
Senior Member
Flag zanjan
Thanks Meter: 184
 
394 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Question Hi There My Friend ...
Quote:
Originally Posted by jack_d12

what I mean is the H in the top right area. Whenever it connects and the H appears, the phone freezes.

Thanks!

My Friend ... I Recommend You To Try One Of Windows Mobile (6.5 - Official) Or Ginger Bread ( Android 2.3.X ) Roms If You Had The Same Problem Then I Think The Problem Would Be Somewhere Else ( Not Related To Phone ) ...

With Best Wishes
Hitman1376
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes