Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,607 Members 52,505 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Port] Rootbox bootloop "logcat added"

Tip us?
 
iiD4x
Old
(Last edited by iiD4x; 7th January 2014 at 08:30 PM.)
#1  
iiD4x's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 1774
Posts: 1,077
Join Date: Feb 2013
Location: Ar Riyadh

 
DONATE TO ME
Default [Port] Rootbox bootloop "logcat added"

Hello guys ,
yesterday i tried to port RootBox from ace 2 by rox.
always get bootloop tried porting method : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1908008
and rom port tools

this is the link of the port ..

http://d-h.st/Dnj
TeamNOVA Member
My Phones : Samsung Galaxy S Advance > Sony Xperia Z1

Liked my work ? it's for FREE , just press THANKS Button
u can support me by sending paypal payment to (t2pksa@gmail.com)


Janice:
Codina:
 
iiD4x
Old
#2  
iiD4x's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 1774
Posts: 1,077
Join Date: Feb 2013
Location: Ar Riyadh

 
DONATE TO ME
logcat
Attached Files
File Type: zip logcat for rootbox.zip - [Click for QR Code] (79.2 KB, 9 views)
TeamNOVA Member
My Phones : Samsung Galaxy S Advance > Sony Xperia Z1

Liked my work ? it's for FREE , just press THANKS Button
u can support me by sending paypal payment to (t2pksa@gmail.com)


Janice:
Codina:
 
d@rkl0rd
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 39
Posts: 121
Join Date: Oct 2013
Location: Kuala Lumpur
Wow, good to see that someone is working on rootbox ROM. Sadly, I'm not a developer so could not help you at all, but i would like to see rootbox working on our phone as well . Maybe u can inbox some developer and ask them for help? or tag them in this thread?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes