FORUMS

HTC Delivering Ads Straight to Sense Home

HTC’s 2015 has been a year marked by a desperate search for revenue.The HTC One M9 … more

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Its picking up every wifi except mine?

548 posts
Thanks Meter: 77
 
By JackHanAnLG, Senior Member on 13th January 2014, 07:03 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
13th January 2014, 10:14 PM |#11  
Account currently disabled
Flag Kepler-34b
Thanks Meter: 5,683
 
More
Quote:
Originally Posted by JackHanAnLG

Its 4.2.2 B.1.150

I dont want to update to 4.3 just yet if i can help it

Ah, okay. I don't know if this is correct, but last time i used PCC and updated, it said that the repair button had been activated, so i'm not sure if you have to have a FTF file (firmware) downloaded and copied to the right directory before it works, but you don't want to update quite yet, so i'm not really sure how to get that button without updating.

But just wait and don't do anything yet. I bet @Reb0rn or @hamdogg knows a lot more about PCC than i do
 
 
13th January 2014, 10:23 PM |#12  
OP Senior Member
Flag Southend
Thanks Meter: 77
 
More
Quote:
Originally Posted by LordManhattan

Ah, okay. I don't know if this is correct, but last time i used PCC and updated, it said that the repair button had been activated, so i'm not sure if you have to have a FTF file (firmware) downloaded and copied to the right directory before it works, but you don't want to update quite yet, so i'm not really sure how to get that button without updating.

But just wait and don't do anything yet. I bet @Reb0rn or @hamdogg knows a lot more about PCC than i do

Thanks! I may just see what happens and then update it if it gets annoying!
13th January 2014, 10:26 PM |#13  
OP Senior Member
Flag Southend
Thanks Meter: 77
 
More
Quote:
Originally Posted by LordManhattan

Ah, okay. I don't know if this is correct, but last time i used PCC and updated, it said that the repair button had been activated, so i'm not sure if you have to have a FTF file (firmware) downloaded and copied to the right directory before it works, but you don't want to update quite yet, so i'm not really sure how to get that button without updating.

But just wait and don't do anything yet. I bet @Reb0rn or @hamdogg knows a lot more about PCC than i do


Just asked on the Sony forums, a hard reset worked :P
13th January 2014, 10:54 PM |#14  
Account currently disabled
Flag Kepler-34b
Thanks Meter: 5,683
 
More
14th January 2014, 05:50 AM |#15  
blueether's Avatar
Senior Member
Flag Te Awamutu, New Zealand
Thanks Meter: 1,637
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by LordManhattan

I have had this issue, but cant remember what rom/ftf I was on at the time
14th January 2014, 11:40 AM |#16  
OP Senior Member
Flag Southend
Thanks Meter: 77
 
More
I updated to 4.3 and the issue has gone for now

Sent from my C6833 using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes