FORUMS

Which Lockscreen Security Type Do You Use?

From pattern locks to the controversial face unlock, there are a number of different ways you … more

Xposed 3.0 Alpha 3 Released

A new alpha for the Xposed framework is out and brings several bug fixes. You’ll only need to flash … more

XDA Recap: This Week In Android (Apr 18 – 25)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more

Sunday Debate: Custom ROMs vs. Modular Tweaks

Join us in a fun Sunday Debate on Mods and ROMs. Come with your opinions and feel free to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Help lg e973 crack screen cant use home button

11th January 2014, 07:24 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
hi, my sceen is crack son my home button does not work, is there a way to use the volume button has a home button ? thanks
 
 
11th January 2014, 08:19 PM |#2  
sunyakram's Avatar
Senior Member
Flag ellah abad
Thanks Meter: 85
 
More
Quote:
Originally Posted by gybruss

hi, my sceen is crack son my home button does not work, is there a way to use the volume button has a home button ? thanks

In pacman ROM I use on screen buttons, and turn off capacitive buttons led.
Check screenshots here
The Following User Says Thank You to sunyakram For This Useful Post: [ View ]
11th January 2014, 08:28 PM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
More
Or try app "Power on volume" or something like that, but on-screen buttons are better solution
13th January 2014, 03:02 PM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by ag.kgb

Or try app "Power on volume" or something like that, but on-screen buttons are better solution

will this app let me assign the volume up to be a home button? anyone tried this?
14th January 2014, 06:10 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
More
Didn't try it ... also if you are rooted you can use gravity box to set long press action for back and menu keys if they are working for you..
The Following User Says Thank You to ag.kgb For This Useful Post: [ View ]
14th January 2014, 09:11 PM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by ag.kgb

Didn't try it ... also if you are rooted you can use gravity box to set long press action for back and menu keys if they are working for you..

oups just installed it, does not work for me, now to remove this app , thanks for the info
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes