FORUMS

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

Optimize Battery Life with This Useful App

Battery life is an important aspect of your smartphone, especially if you use it for more … more

The OnePlus 2 & The Year of Smartphone Compromises

We are very close to entering the last third of 2015, and we have now seen many of … more

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

[Q] Help lg e973 crack screen cant use home button

7 posts
Thanks Meter: 0
 
By gybruss, Junior Member on 11th January 2014, 07:24 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
hi, my sceen is crack son my home button does not work, is there a way to use the volume button has a home button ? thanks
 
 
11th January 2014, 08:19 PM |#2  
sunyakram's Avatar
Senior Member
Flag ellah abad
Thanks Meter: 85
 
More
Quote:
Originally Posted by gybruss

hi, my sceen is crack son my home button does not work, is there a way to use the volume button has a home button ? thanks

In pacman ROM I use on screen buttons, and turn off capacitive buttons led.
Check screenshots here
The Following User Says Thank You to sunyakram For This Useful Post: [ View ]
11th January 2014, 08:28 PM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
More
Or try app "Power on volume" or something like that, but on-screen buttons are better solution
13th January 2014, 03:02 PM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by ag.kgb

Or try app "Power on volume" or something like that, but on-screen buttons are better solution

will this app let me assign the volume up to be a home button? anyone tried this?
14th January 2014, 06:10 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
More
Didn't try it ... also if you are rooted you can use gravity box to set long press action for back and menu keys if they are working for you..
The Following User Says Thank You to ag.kgb For This Useful Post: [ View ]
14th January 2014, 09:11 PM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by ag.kgb

Didn't try it ... also if you are rooted you can use gravity box to set long press action for back and menu keys if they are working for you..

oups just installed it, does not work for me, now to remove this app , thanks for the info
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes