5,597,084 Members 47,127 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Bug Report] Navigation Bar Quick Launch Bug

Tip us?
 
NextDroid
Old
(Last edited by NextDroid; 25th December 2013 at 10:11 PM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Dec 2013
Default [Bug Report] Navigation Bar Quick Launch Bug

Hello fellow XDA users!

Forgive me if I put this in the wrong spot!

Device: Asus Nexus 7 (2012)

Android Version: 4.4.2

Omni Version: omni-4.4.2-20131225-grouper-NIGHTLY (been having same issue before this)

Kernel: Not custom, one that came with Omni

OK, I have found a bug with the Kill App shortcut in the Navigation Bar Quick Launch feature. Every time I try to use it, it shows me "com.android.systemui has stopped". I will attach a video of this situation once I get my device back up to par.

Here is the attachment of the situation on my locgat:

Thanks guys!

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1388006409597.jpg
Views:	740
Size:	87.9 KB
ID:	2474529  
 
stonebear
Old
#2  
stonebear's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 532
Posts: 1,910
Join Date: Sep 2011
Quote:
Originally Posted by NextDroid View Post
Hello fellow XDA users!

Forgive me if I put this in the wrong spot!

Device: Asus Nexus 7 (2012)

Android Version: 4.4.2

Omni Version: omni-4.4.2-20131225-grouper-NIGHTLY (been having same issue before this)

Kernel: Not custom, one that came with Omni

OK, I have found a bug with the Kill App shortcut in the Navigation Bar Quick Launch feature. Every time I try to use it, it shows me "com.android.systemui has stopped". I will attach a video of this situation once I get my device back up to par.

Here is the attachment of the situation on my locgat:

Thanks guys!

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
replicated on Manta

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk 4
.
 
XpLoDWilD
Old
#3  
XpLoDWilD's Avatar
Senior Recognized Developer
Thanks Meter 14030
Posts: 1,585
Join Date: Nov 2009
Location: France

 
DONATE TO ME
Fixed in https://gerrit.omnirom.org/#/c/4423/
_ Omni developer - Android - Check my twitter for the latest updates!
______
<codeworkx> YIPIJAHEY SCHWEINEBACKE

Samsung Galaxy S II i9100, Galaxy Note N-7000, Galaxy S III i9300 Asus TF300T, TF700T Sony Xperia T (mint) LG Nexus 4, Nexus 5 Oppo Find 5, N1
and other devices you've never heard of.
______
Press "Thanks" if I helped !
The Following User Says Thank You to XpLoDWilD For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
NextDroid
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Dec 2013
Hmm, after downloading the nightly containing the fix, SystemUI is still Force Closing.. Maybe source the code from Cyanogenmod (Kill App shortcut works there for me), or is there something that I am doing incorrectly?


Sent from my Nexus 7 using XDA Premium 4 mobile app
 
NextDroid
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Dec 2013
Yay, it works for me now as of the 2014-01-12 nightly update containing a permissions fix having to do with killing apps...

Thanks @XpLoDWilD, and Schubi for fixing this and making Omnirom even more useful and accessible!

Sent from my Nexus 7 using XDA Premium 4 mobile app
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes