Post Reply

Custom flag?

13th January 2014, 12:58 PM   |  #1  
jerrycoffman45's Avatar
OP Senior Member
Flag ashland ky
Thanks Meter: 673
 
2,071 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
I am on incursor 1.0 with xposed framework and wanam module installed but when I check change from custom to official it doesn't work still shows custom any suggestions? Also I have the mj5 firmware

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
13th January 2014, 03:45 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
14 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
I had to reboot four times for it to change ftom custom.

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to mooseyone For This Useful Post: [ View ]
13th January 2014, 04:31 PM   |  #3  
jerrycoffman45's Avatar
OP Senior Member
Flag ashland ky
Thanks Meter: 673
 
2,071 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Tried rebooting 6 times still the same

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
15th January 2014, 08:21 PM   |  #4  
butchieboy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 965
 
2,036 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Click custome to official..then click official to custom then back to official reboot using wanam reboot..worked for me

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to butchieboy For This Useful Post: [ View ]
15th January 2014, 09:01 PM   |  #5  
jerrycoffman45's Avatar
OP Senior Member
Flag ashland ky
Thanks Meter: 673
 
2,071 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by butchieboy

Click custome to official..then click official to custom then back to official reboot using wanam reboot..worked for me

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using xda app-developers app

nope didnt work thanks anyway
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes