Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,749 Members 50,263 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Solved] Can't Establish a reliable connection to the server, with my Moto G

Tip us?
 
bbchrisi
Old
(Last edited by bbchrisi; 16th January 2014 at 11:03 PM.) Reason: Solved
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jan 2014
Exclamation [Solved] Can't Establish a reliable connection to the server, with my Moto G

I couldn't get onto the play store on my rooted Moto G and it said no connection, I looked online and it said to wipe all the data, so I did ( I wiped my backup ), Now I can't sign in as it says that I cant connect to the servers, so I looked around and it said to fix this I have to use adb, so I plug my phone in, put usb debugging on, and it says no devices are found, I cant install any app as it says there is a parsing error, im on 4.3 JB and on the retail GB stock firmware, im rooted and my bootlocker is unlocked, thanks for the help in advance ahah.


To fix this Issue I found it takes about 5-10 minuets, just follow this tutorial.http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2542219
 
serophia
Old
#2  
serophia's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 35
Posts: 185
Join Date: Feb 2013
Location: San Diego
Try a factory reset that should fix it

Sent from my XT1034 using xda app-developers app
 
bbchrisi
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jan 2014
Default I have tried

Quote:
Originally Posted by serophia View Post
Try a factory reset that should fix it

Sent from my XT1034 using xda app-developers app
I have tried this about 5 times already, ive done this on my phone and on the bootloader nothings working and I cannot get a file manager/browser onto my phone, either it cannot open it or it has a parsing error
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes