Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

You tube only on WiFi

OP Emrosa81

13th January 2014, 08:34 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
I have tried several Roms but my daily is slim. I an able to watch YouTube only when on WiFi. When on my 4G it just stays buffering. I don't have any other issues when connecting to data. I have all ready uninstalled and reinstalled it. Still the same. Am I the only one.

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk
15th January 2014, 11:11 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Nothing, am I the only one

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk
16th January 2014, 12:23 AM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 12
 
87 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
maybe try a different modem? is it just youtube? try clearing cache and data?
16th January 2014, 12:48 AM   |  #4  
Triscuit's Avatar
Senior Member
Flag Portland, ME
Thanks Meter: 473
 
1,677 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by Emrosa81

Nothing, am I the only one

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk

This just started happening to me on vanir 1/14. I'll do some digging around and try to fix it.

Sent from my SCH-I545 using xda app-developers app
16th January 2014, 01:23 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
It's just YouTube. I cleared out the app and even changed the setting for my GPU. I am having this on all the ROMs in trying.

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes