How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Set Up Your MediaTek Device with Comprehensive Beginner’s Guide

As can be seen with the use of MediaTek chips in Android One devices … more

Sony Updates AOSP Sources to Android 5.0.1

Just a few days ago, Sony did an utterly fantastic job by pushing out numerous device trees for … more

Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Need help please :( SIM unlock on UK phone

OP BorgCymru

8th January 2014, 07:38 PM   |  #21  
Senior Member
Thanks Meter: 61
 
619 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
maybe this helps

https://www.youtube.com/watch?v=LO9ffW-PK04
8th January 2014, 08:07 PM   |  #22  
BorgCymru's Avatar
OP Senior Member
Flag Aberystwyth
Thanks Meter: 13
 
449 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
More
Not really.

I can't get any numbers to input as dev codes through the keypad on 4.3. It always says no network.

Thats why the unlock code in the tutorials oly works on 4.1.1
8th January 2014, 10:35 PM   |  #23  
BorgCymru's Avatar
OP Senior Member
Flag Aberystwyth
Thanks Meter: 13
 
449 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
More
Well Ive rooted it and put on CWM and all is fine, but

It won't install the 4.1.1 , says its not correct

Yet its from Samsung

http://www.sammobile.com/firmwares/1...e=EVR#firmware

There's no way this is maybe a Odin file or through Keis only ?
9th January 2014, 06:39 PM   |  #24  
BorgCymru's Avatar
OP Senior Member
Flag Aberystwyth
Thanks Meter: 13
 
449 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
More
Thumbs up
OK. Odin worked

SIM unlock *# code worked

Phone now working, but on 4.1.1

I rooted it to save my EFS folder. I know it would re root as soon as I put the 4.1.1 on.

Plan now is to update to whatever Kies gives me. Then re root and use Titanium to remove all the Samsung rubbish.

Thanks.
15th January 2014, 02:18 AM   |  #25  
BorgCymru's Avatar
OP Senior Member
Flag Aberystwyth
Thanks Meter: 13
 
449 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
More
XDA been playing up today I'll do the How To tomorrow now. It will be 'How I did it' as I know that worked.
The Following User Says Thank You to BorgCymru For This Useful Post: [ View ]
15th January 2014, 03:45 PM   |  #26  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
22 posts
Join Date:Joined: Apr 2005
Quote:
Originally Posted by BorgCymru

XDA been playing up today I'll do the How To tomorrow now. It will be 'How I did it' as I know that worked.

thanks for sharing your experience.. waiting for it

Best Regards!
15th January 2014, 06:22 PM   |  #27  
BorgCymru's Avatar
OP Senior Member
Flag Aberystwyth
Thanks Meter: 13
 
449 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
More
I'll do it tonight
16th January 2014, 01:41 AM   |  #28  
BorgCymru's Avatar
OP Senior Member
Flag Aberystwyth
Thanks Meter: 13
 
449 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
More
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=49474152

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes