Post Reply

[Q] baseband truble?

OP alatakex

16th January 2014, 03:02 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
have if anyone knows eva Case dond have a note n900w8 if liberadol not buy it used. I connect to the network and lte 4g telcel and everything fine but when my step-edge 3g 2g and I can not talk and I change the modem and a free upgrade to change roms do not know what else
16th January 2014, 03:05 AM   |  #2  
daraj's Avatar
Senior Member
Flag Florida, USA
Thanks Meter: 169
 
1,596 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Donate to Me
Google translator aint got nuthin on you.
The Following 2 Users Say Thank You to daraj For This Useful Post: [ View ]
16th January 2014, 03:06 AM   |  #3  
BACARDILIMON's Avatar
Senior Member
Flag MASTIC BEACH NY
Thanks Meter: 973
 
3,256 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Lol

TWEAKED 1.0 NOTE 3
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes