5,599,254 Members 37,411 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Back to stock rom but which one i need?

Tip us?
 
xander1986
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Jan 2012
Default Back to stock rom but which one i need?

Hi,

I have a question: I will back to stock rom but i have try the versions on shipped-roms.com: http://www.shipped-roms.com/index.ph...id&model=Ville but nothing works! Do you nn which version i need?

Relocked
VLE PVT SHIP S-ON RL
HBOOT-2.15.0000
RADIO-1.15.50.05.29
OpenDSP-v31.1.0.45.0815
eMMC-boot
Dec 14 2012,17:10:57:-1
 
wognwarren
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 43
Posts: 241
Join Date: Dec 2012
Location: Puchong
Quote:
Originally Posted by xander1986 View Post
Hi,

I have a question: I will back to stock rom but i have try the versions on shipped-roms.com: http://www.shipped-roms.com/index.ph...id&model=Ville but nothing works! Do you nn which version i need?

Relocked
VLE PVT SHIP S-ON RL
HBOOT-2.15.0000
RADIO-1.15.50.05.29
OpenDSP-v31.1.0.45.0815
eMMC-boot
Dec 14 2012,17:10:57:-1
You're in the wrong forum, this is the Ville C2 forum. Allow me to redirect you to the Ville forum.
 
FantasyGamer
Old
#3  
FantasyGamer's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 23
Join Date: Dec 2013
Location: Lier
Since you're S-ON, we need to know what your CID is... I think you should find in in bootlloader.
Another option is to get S- OFF and then you are able to use any RUU you want

And what goes wrong when trying to go back to stock?
Do you get any error messages?
 
Dooxed
Old
#4  
Dooxed's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 20
Join Date: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by FantasyGamer View Post
Since you're S-ON, we need to know what your CID is... I think you should find in in bootlloader.
Another option is to get S- OFF and then you are able to use any RUU you want
I believe that's true only for RUUs older than Jelly Bean, JB RUUs do not accept other CIDs (also no super CID).
But I might be wrong!
 
xander1986
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by FantasyGamer View Post
Since you're S-ON, we need to know what your CID is... I think you should find in in bootlloader.
Another option is to get S- OFF and then you are able to use any RUU you want

And what goes wrong when trying to go back to stock?
Do you get any error messages?
When he copy the files he stops and says that the Ruu wrong version is!
 
xander1986
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Jan 2012
Cool Ok my CID is: HTC E_11!

Ok my CID is: HTC E_11! Can you tel me wich ruu i needed?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Multiboot in Progress for the Sony Xperia Z1

As we’ve mentioned quite a few times in the past, multiboot is quite the interesting … more

Samsung EFS Tool Updated to V5, Brings Universal Device Support

You may recall that we’ve talked about XDA Recognized Contributor … more

Say Goodbye to Holo Blue Once and for All

When Google released Android 4.4 KitKat back in October of last year, they changed quite a bit … more

Sony Z Ultra Google Play Edition Receives Bluetooth Certification for Android 4.4.3

You may recall that a few days ago, Sprint jumped the gun … more