Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Phone Activation Beanstalk 4.4

OP lasteagle31

16th January 2014, 01:06 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
I am attempting to install Beanstalk 4.4. I have the rom installed but it asks for a phone activation. The activation then fails. I have MJA installed. I tried it with MK2 also. Any suggestions would be nice.
16th January 2014, 01:24 AM   |  #2  
leaderbuilder's Avatar
Senior Member
Somewhere in the dark and wet Northwest.
Thanks Meter: 1,253
 
2,291 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
More
Install a stock TW (4.3 MJA or MK2) ROM and activate it that way. Probably easiest is the full MK2 .tar via Odin (it's here, just search; I've posted to it a few times)
Then after your service is setup with Sprint, root again via CF-Autoroot, install recovery (goomanager is easiest) and then flash away
The Following User Says Thank You to leaderbuilder For This Useful Post: [ View ]
16th January 2014, 03:54 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by leaderbuilder

Install a stock TW (4.3 MJA or MK2) ROM and activate it that way. Probably easiest is the full MK2 .tar via Odin (it's here, just search; I've posted to it a few times)
Then after your service is setup with Sprint, root again via CF-Autoroot, install recovery (goomanager is easiest) and then flash away

Thanks for the sugguestion. I'm downloading the stock tar now. It just seems odd to me that i'm activated on my current rom stock(ish) v4, but when i flash beanstalk i need to reactivate.
16th January 2014, 07:40 AM   |  #4  
leaderbuilder's Avatar
Senior Member
Somewhere in the dark and wet Northwest.
Thanks Meter: 1,253
 
2,291 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
More
Quote:
Originally Posted by lasteagle31

Thanks for the sugguestion. I'm downloading the stock tar now. It just seems odd to me that i'm activated on my current rom stock(ish) v4, but when i flash beanstalk i need to reactivate.

You shouldn't to reactivate if you've already done that. I didn't get that you'd done that already. But if you do go back to stock, activate then maker sure to update your PRL and Profile.
If you're active on Sprints network with you imei only thing you should have to do with another ROM is the initital setup stuff. But not the 'Handsfree Activation stuff.
You could also try resetting the activation/phone by using the dialer code ##72786# (in TW ROM)
16th January 2014, 03:42 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
I read in other 4.4 rom thread that it is common to get the no activation when upgrading to kitkat on sprint. You can just ignore it and everything should work as expected. I appreciate your suggestions.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes