5,606,779 Members 38,161 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Bootloop after Cyanogenmod install

Tip us?
 
Ninelpienel
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Jan 2014
Default Bootloop after Cyanogenmod install

Hello, I have install a Cyanogenmod Rom on my LG P700.
I have forget to remove the wipe.
Now comes only the Cyanogenmod boot screen in a loop, when I start my LG P700.
How can I restet my phone? Or how can I install a other Rom?

Sorry for this bad english.

rgds
 
Loulou-13
Old
#2  
Loulou-13's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 159
Posts: 600
Join Date: Aug 2013
Location: Marseille
hi !

remove baterry ,put it and go on CWM menu ==> do wipe data and wipe dalvik and "reboot phone"

....but have you donne a "clean install" when you have installed CM ??? if no : reflash rom and Gapps with this "clean install" .... for cleanliness .

clean instal :

-wipe cache
-wipe dalvik
-wipe data/factories
- mount and storage : format "system" and internal memorie (called "SDcard" ! but NO "external SDcard" !!! =>that's the µSd where you have put .zip of rom and Gapps for flash ,normally ... )
 
Ninelpienel
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by Loulou-13 View Post
go on CWM menu
And how do I get into the CWm menu?
 
Loulou-13
Old
#4  
Loulou-13's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 159
Posts: 600
Join Date: Aug 2013
Location: Marseille
CWM .... it's the "recovery" where you have already going to install your CM

(vol +) and (vol -) and "home" ....... then "power" and release it when you have a vibration ..... and when you have the CWM ,release all others buttons.
 
Ninelpienel
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Jan 2014
My Home-Button is broken...
 
Loulou-13
Old
#6  
Loulou-13's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 159
Posts: 600
Join Date: Aug 2013
Location: Marseille
WOOOW !!!!!!

dead end ??? damned ...
...and after removing baterry ,you still have a bootloop ???

but how have you installed CM ..... with an "home broken" ???
 
Ninelpienel
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Jan 2014
With http://www.boerse.bz/out/?url=http:/....php?t=1423071
 
Loulou-13
Old
#8  
Loulou-13's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 159
Posts: 600
Join Date: Aug 2013
Location: Marseille
home button "really" dead ???

the only solution is to flash a stock rom (with root/bootloader/cwm ) ... and retry with quickboot ......or instal "rom manager" (and then reflash the recovery ...for to enter directly on CWM => this app can do it )

And then you ca retry to install CM ... and pray (because in case of other error ,you must do what i have said ) !
 
Ninelpienel
Old
#9  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Jan 2014
I dont now what you mean...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

One-Handed Mode Ported to the Samsung Galaxy S4

People may not realize it much, but this fascination with larger screen sizes on smartphones … more

Speed up the ROM or Kernel Build Process

Creating a kernel, ROM, or any other development projectrequires knowledge and tools. While … more

Google Glass Now Open to Anyone… with $1500 to Spend (Update: Not Anymore)

Google Glass, which recently received its official update … more