Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,798 Members 49,993 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

mod to allow addition of apn on mean bean reborn?

Tip us?
 
banshee2008
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Aug 2010
Default mod to allow addition of apn on mean bean reborn?

I am running mean bean reborn .3
I am looking for a mod that will allow me to add an apn for global roaming.

What is the recommended way?
 
banshee2008
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by banshee2008 View Post
I am running mean bean reborn .3
I am looking for a mod that will allow me to add an apn for global roaming.

What is the recommended way?
Any comments? Do I need to use "APN Switch" or similar app?
 
banshee2008
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by banshee2008 View Post
I am running mean bean reborn .3
I am looking for a mod that will allow me to add an apn for global roaming.

What is the recommended way?
I also found this reference to a flashable mod to enable apn editing (see post #2):
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2044449

Will that work with MeanBean Reborn? Anyone had success?
 
jcollier
Old
#4  
jcollier's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 136
Posts: 448
Join Date: Jan 2008
Location: The Woodlands, TX
Having not used that rom, can you not go to Settings -> More Settings ->Mobile Networks -> Access Point Names -> Click on the Plus?

Works on several of the roms I have tried.
 
banshee2008
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by jcollier View Post
Having not used that rom, can you not go to Settings -> More Settings ->Mobile Networks -> Access Point Names -> Click on the Plus?

Works on several of the roms I have tried.
No, unfortunately...like the stock software, the "+" is greyed out. Not sure why Verizon thinks it makes sense to allow voice roaming but disallow use of data roaming.
 
jcollier
Old
#6  
jcollier's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 136
Posts: 448
Join Date: Jan 2008
Location: The Woodlands, TX
Quote:
Originally Posted by banshee2008 View Post
No, unfortunately...like the stock software, the "+" is greyed out. Not sure why Verizon thinks it makes sense to allow voice roaming but disallow use of data roaming.
With the 4.1.2 update Verizon starting allowing the capability of changing the APN after a non-Verizon sim was inserted.
The Following User Says Thank You to jcollier For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
banshee2008
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by jcollier View Post
With the 4.1.2 update Verizon starting allowing the capability of changing the APN after a non-Verizon sim was inserted.
Ah, that is what I was missing. Thanks!
 
jcollier
Old
#8  
jcollier's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 136
Posts: 448
Join Date: Jan 2008
Location: The Woodlands, TX
Quote:
Originally Posted by banshee2008 View Post
Ah, that is what I was missing. Thanks!
No problem!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...