NVIDIA SHIELD Tablet Gets Android 5.0.1, OTA Available

The NVIDIA SHIELD Tablet is the latest Android-powered device released by famed GPU … more

FXP Team Delivers Lollipop to Various Xperia Devices!

From all of us here at XDA-Developers, we’d like to wish you Happy Holidays! If … more

Turn Your Camera Into a Live Puzzle Game

The classic sliding puzzle game hasnt changed much, if at all, over the years. Dating all the way … more

Samsung Begins Production of 8-Gigabit RAM Chips

With the release of Android 5.0, our favorite mobile operating system has become 64-bit … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Sad card not found ?

OP naruto.ninjakid

16th January 2014, 05:58 AM   |  #1  
naruto.ninjakid's Avatar
OP Senior Member
Flag New Jersey
Thanks Meter: 51
 
537 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
It seems lg setup sad card in a weird way most of my apps like Dropbox and titanium don't see the card or don't let me move to that directory. I'm guessing it can't see the card. Annoying else have this issue ?
16th January 2014, 03:11 PM   |  #2  
naruto.ninjakid's Avatar
OP Senior Member
Flag New Jersey
Thanks Meter: 51
 
537 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
This seems to be happening in a few different Apps

Sent from my LG-V500 using Tapatalk
17th January 2014, 01:58 AM   |  #3  
cbb77's Avatar
Senior Member
Flag Massachusetts
Thanks Meter: 99
 
364 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
You running stock ROM? I don't have any issues with mine. Titanium backup does not reflect it on the main screen, but I can indeed navigate to it as well as backup to it. Have done it a few times now successfully. Also have all of my games running off of it via FolderMount. Maybe SD card going bad?
17th January 2014, 02:30 AM   |  #4  
naruto.ninjakid's Avatar
OP Senior Member
Flag New Jersey
Thanks Meter: 51
 
537 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by cbb77

You running stock ROM? I don't have any issues with mine. Titanium backup does not reflect it on the main screen, but I can indeed navigate to it as well as backup to it. Have done it a few times now successfully. Also have all of my games running off of it via FolderMount. Maybe SD card going bad?

No I can backup to it using titanium but Dropbox can't see it as well as nova launcher. Yes I'm running the stock Rom

Sent from my LG-V500 using Tapatalk 2
17th January 2014, 02:41 AM   |  #5  
cbb77's Avatar
Senior Member
Flag Massachusetts
Thanks Meter: 99
 
364 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by naruto.ninjakid

No I can backup to it using titanium but Dropbox can't see it as well as nova launcher. Yes I'm running the stock Rom

Sent from my LG-V500 using Tapatalk 2

Hmm, you're right in regards to Dropbox. Just tested it and same issue. Hadn't tested it before now. Still using stock launcher so I don't have any issues with that.
17th January 2014, 02:43 AM   |  #6  
naruto.ninjakid's Avatar
OP Senior Member
Flag New Jersey
Thanks Meter: 51
 
537 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by cbb77

Hmm, you're right in regards to Dropbox. Just tested it and same issue. Hadn't tested it before now. Still using stock launcher so I don't have any issues with that.

Yeah its really wierd I like to export stuff from Dropbox trailer to my SD card

Sent from my LG-V500 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes