Post Reply

Issues updating to 4.3

OP Gambit_Villa

16th January 2014, 10:48 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Goldsboro
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
I am using an AT&T GS4A i537 running safestrap 3.65 and when i download the ota i will get to about 25% and then restart any ideas on what to do i figured I would need to remove safestrap but I have no idea how the guide on the safestrap development forum makes no sense to me I was curious if anyone had any ideas what I can do

Cheers!
17th January 2014, 01:36 AM   |  #2  
Senior Member
Washington, D.C.
Thanks Meter: 372
 
1,050 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by Gambit_Villa

I am using an AT&T GS4A i537 running safestrap 3.65 and when i download the ota i will get to about 25% and then restart any ideas on what to do i figured I would need to remove safestrap but I have no idea how the guide on the safestrap development forum makes no sense to me I was curious if anyone had any ideas what I can do

Cheers!

Enter the SafeStrap recovery and delete your created ROM slot.
Restart and load your stock ROM.
Open the SafeStrap app and select uninstall recovery.
Problem solved.

I still don't think you'll be able to install the update but it's worth a shot.
17th January 2014, 02:33 AM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Goldsboro
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Quote:
Originally Posted by Devo7v

Enter the SafeStrap recovery and delete your created ROM slot.
Restart and load your stock ROM.
Open the SafeStrap app and select uninstall recovery.
Problem solved.

I still don't think you'll be able to install the update but it's worth a shot.

Thanks for the info...Will try that when i get off work and update if it was successful or not

Update...... no dice it didn't work
Last edited by Gambit_Villa; 17th January 2014 at 02:16 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes