Gaming Console with Lollipop? Ouya Gets an Android TV Port

Android is a very flexible platform, and it can be used on a large variety of … more

Android App Review: Manage Your Connections Automagically – XDA TV

Material Design is all the buzz in the Android world right now. … more

Official TWRP Recovery Lands on Micromax Canvas Magnus

With the recent release of Android One, Micromax and MediaTek released fully buildable … more

Update Overload: SuperSU Heavily Updated

There are apps and apps out there. Very few can reach the level of popularity required to stay at … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] hanged...

OP jformigal

16th January 2014, 04:45 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
installed katkiss 4.3 029.Installed gaps.
Tablet was fine. Google made restore for my apps.i tested a lot of them and everything was ok. When i start up to install app "outlook.com" the tablet hanged up! The screen went black...
No screen, the power button doesn't work. I know the tab is on, because i connect it to the pc and he stays in adb mode.
Wait for battery goes totally down?
16th January 2014, 05:37 PM   |  #2  
*Detection*'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 567
 
2,227 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Hold power button for 30 seconds, then release and power on normally ?
16th January 2014, 06:18 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by *Detection*

Hold power button for 30 seconds, then release and power on normally ?

No. Power button don't work. I think there are only two possibilities: wait for battery goes down , or try to open the chassis and disconnect the battery...?
16th January 2014, 11:59 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
help please!!!
17th January 2014, 10:22 AM   |  #5  
Member
Flag Auckland
Thanks Meter: 7
 
48 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
If you have adb, do:

adb reboot

Sent from my Transformer TF101 using xda app-developers app
17th January 2014, 10:44 AM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by Berend de Boer

If you have adb, do:

adb reboot

Sent from my Transformer TF101 using xda app-developers app

adb devices=ok but state offline. Meanwhile the battery went of. Tablet started with twrp. Wiped everything and "burned" kitkat!
for now is working. thanks
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes