Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Android 5.1 Possibly Coming February 2015

Google released Android 5.0 just over a month ago, and since then Lollipop has been trying to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Revert back to stock ? on rom from ckpv5 desire X

OP Gonzo.

17th January 2014, 03:04 PM   |  #11  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by ckpv5

Never have this problem with this kernel on any of my ROM.
Try the stock one - Boot.img_Installer_RC2.0

If still problem, try other ROM. If all is ok, then make a full wipe and reinstall ROM.

If this still not solve your problem, I'm scare it is hardware related as mentioned by dansou901

see the thing is that a long time ago ive used cynamoge 10 i think ( thats what it was called ) then i tried xpirt rom those two roms worked fine . but when i tried the veryfirst one for desire x made by you it was mysense ( posted )( 28/03/2013 ) i think after that it just occasionally started to act like that . and only recently in october this 2013 its started to occur more frequently . and also i have some sort of dead pixels i think they shine bright blue or yellow on black background ( all around left top corner and right hand side from bottom to top ) and i i dont know how it appeared . never droped it and not even sat on it / maybe its the screen & need replacement? . but anyway im happy with the rom from latest . very nice ) im going to aply the lastcall* fix // (recent calls bug) and that should do for now
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes