5,600,335 Members 34,989 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Strange problem with Sprint HTC ONE

Tip us?
 
itsmesoul
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jan 2009
Default Strange problem with Sprint HTC ONE

I download an application named "Sprint HTCOne SIMUnlock Helper" from Play Store on my Sprint HTC ONE to unlock it. By mistaken i click on user lock option and phone get locked and ask for Phone Lock .... i did it hard reset in boot-loader and also flash with 2 different sprint htc roms but in end after processing it again ask for password
Please help me what to do now?
 
elvisypi
Old
#2  
elvisypi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1243
Posts: 2,225
Join Date: Nov 2010
Location: Durres

 
DONATE TO ME
Try the last 4 digits of you phone number

Sent from my HTCONE using Tapatalk
if you like my post
Devices:
HTC One
ROM : InsertCoin 7.1-4

HTC Sensation
ROM : ViperS 5.0 Sense 5
 
ryoung4316
Old
#3  
ryoung4316's Avatar
Member
Thanks Meter 42
Posts: 50
Join Date: Jan 2014

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by elvisypi View Post
Try the last 4 digits of you phone number

Sent from my HTCONE using Tapatalk
Do like elvisypi said above or try 0000 if that dont work you may want to try your 6 digit msl code.
A Thanks goes a long way. please say thanks!
 
itsmesoul
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by elvisypi View Post
Try the last 4 digits of you phone number

Sent from my HTCONE using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by ryoung4316 View Post
Do like elvisypi said above or try 0000 if that dont work you may want to try your 6 digit msl code.
Thanks for ur reply of both but both are not working
will you believe that i even try with RIFF Jtag but in end that phone code appear again
 
elvisypi
Old
#5  
elvisypi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1243
Posts: 2,225
Join Date: Nov 2010
Location: Durres

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by itsmesoul View Post
Thanks for ur reply of both but both are not working
will you believe that i even try with RIFF Jtag but in end that phone code appear again
What? JTAG? You need to open the phone to do that, nearly impossible. Why don't you just send it to Sprint?

Sent from my HTCONE using Tapatalk
if you like my post
Devices:
HTC One
ROM : InsertCoin 7.1-4

HTC Sensation
ROM : ViperS 5.0 Sense 5
 
itsmesoul
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by elvisypi View Post
What? JTAG? You need to open the phone to do that, nearly impossible. Why don't you just send it to Sprint?

Sent from my HTCONE using Tapatalk
yes brother and i tried all possible solutions i have
i can't send it to sprint coz i m out of country
anyone have solution for it in this condition?
 
ryoung4316
Old
#7  
ryoung4316's Avatar
Member
Thanks Meter 42
Posts: 50
Join Date: Jan 2014

 
DONATE TO ME
Itsmesoul hit me up on Google hangouts and I'll troubleshoot with you and see if we can resolve your issue.

Sent from my HTCONE using Tapatalk

---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------

You locked the phone in the hardware settings not software, so a Rom is not going to clear your issue. Before you go tearing it apart let's troubleshoot it.

Sent from my HTCONE using Tapatalk

---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------

Try a ##786# using the emergency dialer if you can reach that part. Not sure where it is locked, can you send a screenshot? Thanks

Sent from my HTCONE using Tapatalk
A Thanks goes a long way. please say thanks!
 
elvisypi
Old
#8  
elvisypi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1243
Posts: 2,225
Join Date: Nov 2010
Location: Durres

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by itsmesoul View Post
yes brother and i tried all possible solutions i have
i can't send it to sprint coz i m out of country
anyone have solution for it in this condition?
Well I assumed you had a Sprint account. I read somewhere that the last 4 digits of the last Sprint number used on the device would unlock it. Since you have another SIM, that can't work. Can you somehow get the phone number of the previous owner and try it?

Sent from my HTCONE using Tapatalk
if you like my post
Devices:
HTC One
ROM : InsertCoin 7.1-4

HTC Sensation
ROM : ViperS 5.0 Sense 5

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...