Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,247 Members 46,369 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Need help, please!

Tip us?
 
aleksa6767
Old
#1  
aleksa6767's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 21
Join Date: Nov 2013
Location: Belgrade
Default Need help, please!

Guys, I have bought my N3 from one guy and it's from Poland. The model name is SM N9005. The baseband number is
N9005XXUDMJ4.

But when I type *#1234# i get a different number. It says:

AP: N9005XXUDMJ6

CP: N9005XXUDMJ4 (the same number as baseband)

CSC: N9005TPLDMJ1.

I'm a noob with this, I have no experience, I don't know what to do (how to root - should I search for the AP number or the Baseband number?

Thanks a lot!


Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Using Tapatalk
 
aleksa6767
Old
#2  
aleksa6767's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 21
Join Date: Nov 2013
Location: Belgrade


Here is a screenshot

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Using Tapatalk
 
hey_joe
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 312
Posts: 1,081
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by aleksa6767 View Post


Here is a screenshot

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
It's the AP number. In any case, try this auto root file specifically for 4.3.
The Following User Says Thank You to hey_joe For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
aleksa6767
Old
#4  
aleksa6767's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 21
Join Date: Nov 2013
Location: Belgrade
Quote:
Originally Posted by hey_joe View Post
It's the AP number. In any case, try this auto root file specifically for 4.3.
So, the Baseband number is wrong or...?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Using Tapatalk
 
hey_joe
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 312
Posts: 1,081
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by aleksa6767 View Post
So, the Baseband number is wrong or...?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
No it's not wrong. Baseband can be flashed separately and they don't have to have the same ending as the AP.

Sent from my SM-N9005 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to hey_joe For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
dcracks
Old
#6  
dcracks's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 123
Join Date: Jan 2007
If you dun even understand the diff...I dun think you shd be rooting..you will more likely endup with a paperweight

Teleported from my SM-N9005 from the Enterprise
 
Killberty
Old
#7  
Killberty's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 428
Posts: 1,188
Join Date: Oct 2013
Baseband == CP

hit 'thanks' if i helped you
SM-N9005 DBT-DMJ7 0x0
XDA Developers 4 premium app
The Following User Says Thank You to Killberty For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
aleksa6767
Old
#8  
aleksa6767's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 21
Join Date: Nov 2013
Location: Belgrade
Quote:
Originally Posted by dcracks View Post
If you dun even understand the diff...I dun think you shd be rooting..you will more likely endup with a paperweight

Teleported from my SM-N9005 from the Enterprise
I do understand everything about rooting but I'm new with this (I had S3 international and I had no problems rooting). Knox is confusing me, but now I know what to do.

Sent from my Note 3 using TapaTalk
Using Tapatalk

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes