FORUMS

[Q] GravityBox 2.9.2 not working on stock 4.2.2 VZW

20 posts
Thanks Meter: 2
 
By transient_itch, Junior Member on 17th January 2014, 06:13 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I cannot get GravityBox 2.9.2 (haven't tried other versions yet) to work on rooted stock 4.2.2. I've seen several posts about users having successfully activated GravityBox, but it seems like most of them are on custom ROMs.

When I try to open GravityBox settings, it just says that the system framework not responding. Other modules I have are working just fine.

Anyone have this issue and found a solution yet?
 
 
17th January 2014, 06:31 PM |#2  
ffejy462's Avatar
Senior Member
Flag Ames
Thanks Meter: 638
 
More
Gravity box is working fine for me on rooted stock 11a vzw g2. Other modules are working fine also.

Sent from my VS980 4G using xda app-developers app
17th January 2014, 07:39 PM |#3  
RubbleTea's Avatar
Senior Member
Flag Los angeles
Thanks Meter: 174
 
More
Quote:
Originally Posted by transient_itch

I cannot get GravityBox 2.9.2 (haven't tried other versions yet) to work on rooted stock 4.2.2. I've seen several posts about users having successfully activated GravityBox, but it seems like most of them are on custom ROMs.

When I try to open GravityBox settings, it just says that the system framework not responding. Other modules I have are working just fine.

Anyone have this issue and found a solution yet?

So you have exposed framework installed and clicked the install update button?...then installed gravitybox and wen into xposed framework and clicked modules and checked gravitybox....and reboot?.....hope this helps ...these steps should have you working
17th January 2014, 08:16 PM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by RubbleTea

So you have exposed framework installed and clicked the install update button?...then installed gravitybox and wen into xposed framework and clicked modules and checked gravitybox....and reboot?.....hope this helps ...these steps should have you working

Yep I did all of that. Still same issue.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
4.2.2, gravitybox, root, xposed
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes