FTC Says Unlimited Data with Throttling Is Not Unlimited

Unlimited data with throttling will no longer count as unlimited. The Federal Trade … more

Scan With Your Camera Using SimplyScan

If you often need to scan documents using your phone’s camera, make sure to check out … more

Hike Messenger Introduces Free VoIP Service

Hike is one of the few instant messengers that broke free from the pack andacquired a massiveuser … more

One Quarter of All Android Users Have Dual-SIM phones

Ever since the dual-SIM phone wasannounced, such devices became quite popular in many … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

I need 14.81.2.falcom_umts.EURetailSL.eu.EU

OP yeiyei0891

17th January 2014, 04:51 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 17
 
279 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Hello, I need this firmware for flash it and back my phone to stock, I can't find it. I need it for try update to KitKat because I have root and open bootloader and have an error while the phone is updating. I unrooted the phone but it didn't work.
17th January 2014, 05:06 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Venezia
Thanks Meter: 701
 
3,226 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by yeiyei0891

Hello, I need this firmware for flash it and back my phone to stock, I can't find it. I need it for try update to KitKat because I have root and open bootloader and have an error while the phone is updating. I unrooted the phone but it didn't work.

http://www.firmware-team.com/showthread.php?t=289
17th January 2014, 05:14 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 17
 
279 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
This work fine or have any issues (WiFi or any errors)?
17th January 2014, 05:27 PM   |  #4  
Senior Member
Flag Venezia
Thanks Meter: 701
 
3,226 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by yeiyei0891

This work fine or have any issues (WiFi or any errors)?

Sorry, what mean "wifi and any error" ?
I had the first open version and no problem for me on that nor apk nor wifi. You can try directly the second version, more updated, and then update to kk via ota.
Last edited by denzel09; 17th January 2014 at 05:33 PM.
17th January 2014, 06:03 PM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 17
 
279 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
I mean if this is the original firmware because Motorola didn't release this yet, or it's a test firmware
17th January 2014, 09:51 PM   |  #6  
Senior Member
Flag Venezia
Thanks Meter: 701
 
3,226 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by yeiyei0891

didn't release this yet,

Explain this please..
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes