FORUMS

Installed new rom now i have this

6 posts
Thanks Meter: 0
 
By jkuhl27, Junior Member on 15th January 2014, 08:44 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Can't get this off of my screen and as far as I can see its a system diagnostics that only comes off when an app Is opened
Sent from my SPH-L900 using Xparent Green Tapatalk 2
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1389818659255.jpg
Views:	244
Size:	124.0 KB
ID:	2518140  
 
 
16th January 2014, 06:29 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 75
 
More
Quote:
Originally Posted by jkuhl27

Can't get this off of my screen and as far as I can see its a system diagnostics that only comes off when an app Is opened
Sent from my SPH-L900 using Xparent Green Tapatalk 2

idk what it is, but have you tried to re-flash your rom? maybe that could help
16th January 2014, 03:04 PM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 59
 
More
Quote:
Originally Posted by jkuhl27

Can't get this off of my screen and as far as I can see its a system diagnostics that only comes off when an app Is opened
Sent from my SPH-L900 using Xparent Green Tapatalk 2

There is NO KNOWN FIX. I did this once, and i tried every method under the sun. Do not waste your time. Flash to stock, reset your status to normal and bring it to sprint and just act dumb. The tech messed with my phone for over an hour before they exchanged my device for a new one.
The Following User Says Thank You to jd14771 For This Useful Post: [ View ]
18th January 2014, 12:58 AM |#4  
OP Junior Member
Flag Council Bluffs
Thanks Meter: 0
 
More
found out how to fix it
http://galaxynote2root.com/galaxy-no...phone-csc-pda/

Sent from my SPH-L900 using Xparent Green Tapatalk 2
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes