Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Help Plz "unfortunately, touchwiz home stopped"

OP hellraiser

18th January 2014, 01:35 AM   |  #1  
hellraiser's Avatar
OP Senior Member
Flag With A Nuke in front of LG HQ..
Thanks Meter: 165
 
175 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Playing with lcd density in the build prop i have messed up my phone, now i cant go to the menu when ever i try to open menu i got error "unfortunately, touchwiz home stopped" then again same black screen.
18th January 2014, 02:43 AM   |  #2  
naufalhadyan's Avatar
Senior Member
Flag Bandung, Indonesia
Thanks Meter: 238
 
437 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Try installing another launcher first via Google Play Store. You can access Play Store thru the PC browser, and install it from there. The status bar works, doesnt it?
The Following User Says Thank You to naufalhadyan For This Useful Post: [ View ]
18th January 2014, 07:50 AM   |  #3  
hellraiser's Avatar
OP Senior Member
Flag With A Nuke in front of LG HQ..
Thanks Meter: 165
 
175 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Talking after installing go launcher.
Quote:
Originally Posted by naufalhadyan

Try installing another launcher first via Google Play Store. You can access Play Store thru the PC browser, and install it from there. The status bar works, doesnt it?

Hi,

thanks buddy after installing go laucher i restored the default lcd density, touch wiz is working now.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes