Remove Unlocked Warning Message from Moto E 2015

more

Multi Boot: The Fall of Nandroid?

more

NVIDIA SHIELD: The Tegra X1 Powered Android TV Box

The post NVIDIA SHIELD: The Tegra X1 Powered Android TV Box appeared first on … more

Pixie Dust – XDA Game Time!

more
Post Reply

[Q] Help me, can't get into download mode

OP JigsterNL

17th January 2014, 05:10 PM   |  #1  
JigsterNL's Avatar
OP Senior Member
Flag Amstelveen
Thanks Meter: 8
 
243 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
My nephew's galaxy note was stuck at the boot screen. It was never rooted or anything, just stock. I couldn't get in recovery, only DOWNLOAD mode. I was just messing a bit a around with it and flashed the n7000_16gb custom pit file through odin. It didn't do anything , so after like 15 minutes I just pulled the usb out. Now it won't even boot into download mode (JIG). I also installed the latest samsung drivers through KIES.

Can you help me please , I don't know what to do anymore.....
17th January 2014, 05:18 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Boituva - SP
Thanks Meter: 590
 
1,581 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
You most likely bricked the device. Take it to the Samsung service center.

Enviado de meu GT-N7000 usando Tapatalk
17th January 2014, 05:28 PM   |  #3  
JigsterNL's Avatar
OP Senior Member
Flag Amstelveen
Thanks Meter: 8
 
243 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
No warranty
17th January 2014, 07:20 PM   |  #4  
jomar_uk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 212
 
526 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Hi

This may be able to help you :

http://forum.xda-developers.com/show...php?p=26160171

Shalom and best wishes, john


Sent from my GT-P3110 using XDA Premium 4 mobile app
17th January 2014, 09:58 PM   |  #5  
nokiamodeln91's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,719
 
7,186 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Just the pit will not do anything.. Remove the battery for some time and later try to boot into download mode.. If it gets into it, then flash a stock rom.
18th January 2014, 02:37 AM   |  #6  
JigsterNL's Avatar
OP Senior Member
Flag Amstelveen
Thanks Meter: 8
 
243 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
I tried and tried, but it just won't work at all (steps 7-10 http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1354888). Pfff I totally messed it up...
18th January 2014, 08:47 AM   |  #7  
jomar_uk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 212
 
526 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
@JigsterNL did you try what @nokiamodeln91 suggested?
Take battery out for some time. Then power+home+volume down ?
Just a thought your battery is fully charged or at least 80% charged?
I am very much also in the learning curve but will try to help if I can.
I have learned to follow advice from users like nokiamodeln91 to the letter.

Shalom and best wishes, john


a soft answer turns away anger as rudeness turns away potential users.

The Following User Says Thank You to jomar_uk For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes