Android 5.0 Favorite Features, Release November 3rd? – XDA TV

Google Confirms Android 5.0 Lollipop for November 3rd! That and much more … more

Prepare Your Build Machines: Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn Now Official

Today is an important day for any and all Linux enthusiasts. One of the … more

Track the Time You Waste on Social Media with Socials Addict

When you use your phone, you often don’t even realize how much time you … more

Document the Story of Your Social Life with 8tory

The different forms of social media are growing every day. It’s hard to imagine a day … more
Post Reply

Icons disappear after reboot using Google experience launcher

OP Mindspin_311

17th January 2014, 03:14 AM   |  #1  
Mindspin_311's Avatar
OP Senior Member
Flag Sandy Springs, GA
Thanks Meter: 33
 
606 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
To get more of the nexus experience on my GPE I went ahead and installed the Google experience launcher.

I have noticed that whenever I reboot my tablet an icon will disappear from the launcher tray. Typically it is Falcon Pro, sot Twitter app.

Any ideas why this is happening?

Sent from my LG-V510 using Tapatalk
18th January 2014, 11:40 AM   |  #2  
rockbigdave's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
19 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
I've had the same issue with it, although it's not specific to any app. Any icon that sits in the 6th slot (far right of the dock) will disappear on reboot.

Everything else works fine with it. Are you on stock? (I am too at present) Could be a Jelly Bean + GEL compatibility issue.
18th January 2014, 02:57 PM   |  #3  
Mindspin_311's Avatar
OP Senior Member
Flag Sandy Springs, GA
Thanks Meter: 33
 
606 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Mine is a GPE, so kit Kat, maybe it's just a thing that happens when you add the apk after the fact.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
18th January 2014, 03:24 PM   |  #4  
joshuadjohnson22's Avatar
Senior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 786
 
2,156 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Donate to Me
More
Seems to be a known issue

Sent from my LG-D800 using XDA Premium 4 mobile app
18th January 2014, 04:17 PM   |  #5  
Mindspin_311's Avatar
OP Senior Member
Flag Sandy Springs, GA
Thanks Meter: 33
 
606 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by joshuadjohnson22

Seems to be a known issue

Sent from my LG-D800 using XDA Premium 4 mobile app

Oh?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
18th January 2014, 04:20 PM   |  #6  
joshuadjohnson22's Avatar
Senior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 786
 
2,156 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Mindspin_311

Oh?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Despite any Roms I run gel always does that on the tablet side. We must wait for an update

Sent from my LG-D800 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes