Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] cdma rom change phone number

OP Gustavo linux

18th January 2014, 05:12 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Can you help me with a question and look in google and not find an answer ....

I have an original Sprint phone to turn it on Unefon (Mexico).

I want to change the original rom to cyanogenmod, my question is that being a cdma phone to change the rom settings Unefon lose? or the change does not affect the cdma rom settings (unlock activation) ... If you miss there any way to backup the information cdma (prl ect ..)

I've changed rom to gsm phone but never a cdma phone

Thank you very much for your time and help
18th January 2014, 03:02 PM   |  #2  
jocarog's Avatar
Senior Member
Flag Texas
Thanks Meter: 301
 
789 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
No affectation en nada el cambiar a CyamogenMod Pero deberias hacer un respaldo se tu configuración y obtener los programas necesarios para liberar tu teléfono nuevamente si es necesario, no vas a poder actualizar prl o perfil en una ROM basada en Google AOSP, intenta hacerlo y regresa aquí si necesitas ayuda... Buena suerte!
18th January 2014, 09:27 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by jocarog

No affectation en nada el cambiar a CyamogenMod Pero deberias hacer un respaldo se tu configuración y obtener los programas necesarios para liberar tu teléfono nuevamente si es necesario, no vas a poder actualizar prl o perfil en una ROM basada en Google AOSP, intenta hacerlo y regresa aquí si necesitas ayuda... Buena suerte!


Asi que si cambio la rom no afecta on algun wipe que deba evitar para tener mas seguridad de no perder la configuracion?
18th January 2014, 09:33 PM   |  #4  
jocarog's Avatar
Senior Member
Flag Texas
Thanks Meter: 301
 
789 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
No afecta, las particiones dónde se almacenan esos datos son independientes y twrp o cwm no las tocan, pero si necesitas hacer algún cambio debes hacerlo en una rom basada en Touch Wiz (stock rom o imagen de fabrica)

Sent from my SPH-L900 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes