Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

so, stuck on a boot loop after trying to return to stock

OP m4gkman

19th January 2014, 05:28 AM   |  #1  
m4gkman's Avatar
OP Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 3
 
105 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Basically, Just got bootcamp to work, threw odin on and went to install the stock firmware. Everything went well in odin, and on its bootup it gets stuck at the 4g lte screen. Im sure it can be fixed just need some help
19th January 2014, 05:42 AM   |  #2  
SlimSnoopOS's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,036
 
5,597 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by m4gkman

Basically, Just got bootcamp to work, threw odin on and went to install the stock firmware. Everything went well in odin, and on its bootup it gets stuck at the 4g lte screen. Im sure it can be fixed just need some help

If you're just stuck there, then that's not a bootloop. Boot into recovery (hold volume up, home, and power) then factory reset.
The Following User Says Thank You to SlimSnoopOS For This Useful Post: [ View ]
19th January 2014, 05:51 AM   |  #3  
m4gkman's Avatar
OP Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 3
 
105 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by SlimSnoopOS

If you're just stuck there, then that's not a bootloop. Boot into recovery (hold volume up, home, and power) then factory reset.

giving this a shot right now
19th January 2014, 05:54 AM   |  #4  
m4gkman's Avatar
OP Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 3
 
105 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by SlimSnoopOS

If you're just stuck there, then that's not a bootloop. Boot into recovery (hold volume up, home, and power) then factory reset.

you have saved my ass twice now, I appreciate it immensely.
The Following User Says Thank You to m4gkman For This Useful Post: [ View ]
19th January 2014, 06:00 AM   |  #5  
SlimSnoopOS's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,036
 
5,597 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
If you couldn't tell, I've kinda made the Q/A section my xda home lol you're welcome
The Following User Says Thank You to SlimSnoopOS For This Useful Post: [ View ]
19th January 2014, 06:09 AM   |  #6  
m4gkman's Avatar
OP Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 3
 
105 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by SlimSnoopOS

If you couldn't tell, I've kinda made the Q/A section my xda home lol you're welcome

well now i can re root, and try again. what rom are you currently running? i was running hyperrive for a while and then switched to beanstalk 4.4.x but i was having a few issues.
19th January 2014, 06:22 AM   |  #7  
SlimSnoopOS's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,036
 
5,597 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by m4gkman

well now i can re root, and try again. what rom are you currently running? i was running hyperrive for a while and then switched to beanstalk 4.4.x but i was having a few issues.

I'm usually on the latest SlimKat builds released by Nicklovell23. I flip between that and TW 4.3 by old&slow if I need the camera. I'm not the type to use a lot of roms though, I stick with maybe 2 or 3 lol
19th January 2014, 06:24 AM   |  #8  
m4gkman's Avatar
OP Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 3
 
105 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by SlimSnoopOS

I'm usually on the latest SlimKat builds released by Nicklovell23. I flip between that and TW 4.3 by old&slow if I need the camera. I'm not the type to use a lot of roms though, I stick with maybe 2 or 3 lol

i only switch when something new comes out with better features

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
annoying, boot loop, damn
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes